Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2008, 01:36 PM   #1
rodknock02
Scooby Newbie
 
Member#: 150484
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: BANGOR PA
Vehicle:
2000 RShybrid35rPPG
SRP

Default clutch will not engage 100%

i did a sti6mt swap and used my 5mt clutch and wiht the 6mt fork and and it seems like the clutch will no completely engage any tips . I already tried to adjust the pedal
* Registered users of the site do not see these ads.
rodknock02 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 01:42 PM   #2
xrocket21
Scooby Specialist
 
Member#: 81497
Join Date: Feb 2005
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2005 STI, 2012 WRX,
2011 F150 ECOBOOST

Default

5mt clutch doesnt work with a 6mt
xrocket21 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Well my clutch is not engaging....what could it be? Swine Transmission (AT/MT) & Driveline 6 05-16-2009 06:03 PM
Sometimes reverse will not engage? Matth3w General Community 3 11-29-2007 04:05 PM
a/c will not engage wetwilly1169 Newbies & FAQs 1 07-14-2007 12:05 AM
Starter not engaging 100% of the time. Chapel Service & Maintenance 0 01-11-2007 05:44 PM
85,000 miles: AT often will not engage in "D" Tooth Transmission (AT/MT) & Driveline 23 02-16-2004 10:44 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.