Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday April 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Open Source Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2008, 08:08 PM   #1
reddd02kg
Scooby Newbie
 
Member#: 157610
Join Date: Aug 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: Reno, NV
Default Failed Log Help

Version 1.34.1435</p>
11 memory models read.</p>
scanning for metadata models in C:/Documents and Settings/Kathleen Garman/Desktop</p>
237 ROM metadata models scanned.</p>
checksum module "subarudbw" loaded.</p>
flashing tool "wrx02" loaded.</p>
flashing tool "wrx04" loaded.</p>
flashing tool "sti04" loaded.</p>
flashing tool "sti05" loaded.</p>
flashing tool "mitsukernel" loaded.</p>
flashing tool "mitsukernelocp" loaded.</p>
flashing tool "shbootmode" loaded.</p>
Using interface OpenPort 1.3 Universal TX27XeXmeb9bf4d58e9d32bcf3dd609d91feb9b79dfba58b</p>
denso02_bootloader_cmd_start</p>
denso02_bootloader_cmd_start</p>
denso02_bootloader_cmd_start</p>
denso02_bootloader_cmd_start</p>
denso02_bootloader_cmd_start</p>
kernel get version</p>
interface close</p>
interface close</p></body></html>

Anybody Have any ideas? Its an 02 wrx, I have the green wires connected the block on (connection right next to the green connectors), and I have my tacrix cable connected. I have the hardware connected and Im doing everything as told, so I REALLY need help, thanks

Kurt
* Registered users of the site do not see these ads.
reddd02kg is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tampa Massive radiator fail, please help... Please? dizin Newbies & FAQs 0 01-10-2009 01:45 AM
07 STI cylinder 2 failed. Need help planning rebuild. 03RexWgn Factory 2.5L Turbo Powertrain 10 06-17-2008 02:01 PM
smog?! btw, u failed...SoCal HELP! '08 sti ClutchNY Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 47 05-15-2008 04:02 PM
firmware upgrade failed, please help AndrewSTi UTEC 2 02-03-2008 03:58 PM
I have tried all option but failed, need help generaltesla Electrical & Lighting 9 08-10-2007 02:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.