Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Open Source Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2008, 03:17 PM   #1
vaccine
Scooby Newbie
 
Member#: 94490
Join Date: Aug 2005
Location: Australia
Default problems getting AFR with 774 or 785

I have the innovative LC1 XD16+ kit in my car. guage works and when i load logworks i can see the AFR, but when i run 774 or 785 i cant seem to get the AFR value into it? i have ticked the box on the left to log LC1, gone to the menu and selected LC1 associating it with COM1, but still get nothing?? I did work once for some unknown reason for 1 log, and then never again. cant replicate or find the conditions why or how.
* Registered users of the site do not see these ads.
vaccine is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 03:46 PM   #2
Nuke209
Scooby Specialist
 
Member#: 108089
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Minnesota
Vehicle:
2003 WRX
NF Performance

Default

try selecting com 1 first, then put the check into lc1
Nuke209 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 07:49 PM   #3
06rexwagon
Scooby Specialist
 
Member#: 114730
Join Date: May 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2006 WRX Limited Wag
9.9@142

Default

^^what he said
06rexwagon is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 08:27 PM   #4
vaccine
Scooby Newbie
 
Member#: 94490
Join Date: Aug 2005
Location: Australia
Default

going for a drive now so will give it a shot.
vaccine is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2008, 07:12 PM   #5
XJDave
Scooby Newbie
 
Member#: 142173
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Renton, WA
Vehicle:
2002 WRX
Spectra Blue

Post

If that doesn't work I would double check all of you electrical connections, I was having trouble with my LC-1, and found a loose connection somewhere along the line that fixed the problem.

Good luck
XJDave is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2008, 08:33 PM   #6
ExpO
*** Banned ***
 
Member#: 115819
Join Date: May 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: UDel, illidelphia
Vehicle:
2006 vf39 R0mRa1DeR
Darknessess Wagon

Default

Check the LC1 box in the logger, uncheck, and check again.
ExpO is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm getting a constant 14.1 AFR with my 08 WRX lateralus1082 Factory 2.5L Turbo Powertrain 11 05-14-2008 12:50 PM
Parents of OT, or others with problems getting preggers IneedOTshelp Off-Topic 52 04-09-2007 04:42 PM
Still getting knock with 10.8 AFR xeve UTEC 11 11-09-2006 04:09 PM
Which would be more thrilling to get away with? Crime or hoax of the century? Asinine Off-Topic 17 01-26-2006 07:05 PM
IR 680 or 785? cwingo Factory 2.0L Turbo Powertrain 2 09-25-2003 02:58 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.