Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday April 26, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2008, 01:53 PM   #1
RS 1986
Scooby Newbie
 
Member#: 157272
Join Date: Aug 2007
Vehicle:
2013 wrx and 04rs
Silver

Default help sometimes car doesn't start

I have a 04 rs with headers and a cat back and an after market alarm. The past two days when i get in the car and try to start it the car doesn't start. Everything else turns on but the engine. I have no idea what it can be because even if i leave the alarm off and it starts i will turn it off and leave it unlocked and everything, than when i go back 5 minutes laterit wont start again. I have to turn the key several times before it starts, what is weird is if i hit the unlock button on my thing for the alarm after i have tried to start it, it will start. I have had the alarm on the car since i got it in april of 04 and never had a problem till now. Does anyone know what it could be, im thinking the alarm but why now? Also the engine doesn't crank at all or anything but when it finally does it starts rite up.
* Registered users of the site do not see these ads.
RS 1986 is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2008, 03:30 PM   #2
GrundleJuice
NASIOC Supporter
 
Member#: 165749
Join Date: Dec 2007
Chapter/Region: South East
Location: ლಠ益ಠ&
Default

cant help you myself, but try posting in the Audio/Videp/Security forum or even the electrical forum since it seems like the alarm has something to do with it. good luck.
GrundleJuice is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2008, 04:46 AM   #3
rockyhirak
Scooby Newbie
 
Member#: 172720
Join Date: Feb 2008
Vehicle:
2002 2.5 rs
white

Default

sounds like maybe some wire got crossed
rockyhirak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car doesn't start sometimes... help! ianfools Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 21 10-29-2009 06:33 PM
Sometimes car won't start? ohHello Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 18 09-18-2006 11:05 PM
Car doesn't start after intake install? SubieStylez Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 09-06-2006 03:26 PM
Car doesn't start... it's not even trying! TheWRX Service & Maintenance 12 07-31-2005 11:30 PM
car doesn't start, part 2 NeaD Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 4 06-28-2004 08:15 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.