Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Open Source Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2008, 05:13 PM   #1
Blown95ImpalaSS
Scooby Specialist
 
Member#: 87629
Join Date: May 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: Ktown
Vehicle:
2013 Focus ST

Default Can't get ECU to interact with enginuity program...help

I am a complete newb to the tuning/logging deal and I just bought a tactrix cable and downloaded romraider and enginuity to begin taking logs. when the car is on and the cable is plugged into the USB port the logger says that it is unable to recognize/initiate the ECU.

I went to the romraider website to download the newest ecu definitions and logger files but when clicking on the files I just get transferred back to the download page. I spoke with the tech support for the company purchaed the cable from but they offered little help. suggestions? tia

ben
* Registered users of the site do not see these ads.
Blown95ImpalaSS is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2008, 05:19 PM   #2
testes1010
Scooby Specialist
 
Member#: 47145
Join Date: Nov 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: Henderson, KY
Vehicle:
2012 Gas Saver

Default

you have not installed the tactrix cable driver properly.

download ECUFlash, its directory contains the proper driver.
testes1010 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2008, 07:17 PM   #3
Blown95ImpalaSS
Scooby Specialist
 
Member#: 87629
Join Date: May 2005
Chapter/Region: SCIC
Location: Ktown
Vehicle:
2013 Focus ST

Default

got it, going to go try once more
Blown95ImpalaSS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't get lg monitor to work with compaq pc, help?? 2slofouru Off-Topic 18 06-10-2010 10:49 PM
Cant get AP to sync with PC. Need help! Surfin3591 AccessPort 7 08-11-2006 04:00 PM
Can't get subwoofer to work, help! imprezive one Car Audio, Video & Security 5 01-09-2004 09:12 AM
Problem with MS Word. I can't get it to auto spell check... Eric SS Off-Topic 2 12-15-2003 08:18 PM
Need help - half shaft inner part spring pin - can't get it to go in - anyone?? alfriedesq Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 11-30-2001 09:25 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.