Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday March 27, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Warranty Issues & SOA Problems

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2002, 05:39 PM   #1
DoctorNick
Scooby Guru
 
Member#: 7022
Join Date: May 2001
Vehicle:
heh, DC ITCA are
my rides

Default How to contact SOA about a lemon?

How should I go around contacting SOA about me owning a electrical lemon?
I can't tell the whole story but..here is the gist
I have gone thru
2 full security systems and last ngiht my car had power but wouldn't start...also I notice my brights indicator is on all the time but very dimly...
* Registered users of the site do not see these ads.
DoctorNick is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2002, 06:49 PM   #2
ANZAC_1915
Moderator
 
Member#: 456
Join Date: Oct 1999
Chapter/Region: NWIC
Location: Redmond, WA, USA
Vehicle:
2008 Forester XT
Steel Gray Metallic

Default

Write to the address shown in your warranty book.
ANZAC_1915 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2002, 12:17 PM   #3
bbbradley
Scooby Specialist
 
Member#: 7715
Join Date: Jun 2001
Location: Newton, MA
Vehicle:
2000 Miata
BRG-ish

Default

Is it the Subaru alarm and was it dealer installed?

/bill
bbbradley is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2002, 01:58 PM   #4
DoctorNick
Scooby Guru
 
Member#: 7022
Join Date: May 2001
Vehicle:
heh, DC ITCA are
my rides

Default

OEM alarm and keyless. alarm went abd after 2 weeks after I installed it. Then I had a dealer install the second one. it went bad a week later. Im on my 3rd one and it has been good for 3 months.
DoctorNick is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2002, 03:52 PM   #5
wrx182
Scooby Specialist
 
Member#: 9531
Join Date: Aug 2001
Location: USA
Vehicle:
2002 WRX Sport Wagon
Aspen White

Default

send an email to: JMergen@subaru.com and explain your situation...he's a great guy and will direct you with what to do next.
wrx182 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2002, 07:42 AM   #6
PerformanceAutoSolutions
Former Vendor
 
Member#: 853
Join Date: Feb 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: Deer Park, NY, USA
Vehicle:
2011 STI Sedan
Satin White Pearl

Default

make sure your morettes are not causing the dim high beam light indicator light to come on
dave
PerformanceAutoSolutions is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2002, 07:57 AM   #7
bbbradley
Scooby Specialist
 
Member#: 7715
Join Date: Jun 2001
Location: Newton, MA
Vehicle:
2000 Miata
BRG-ish

Default

Quote:
Originally posted by M.S.P.T
make sure your morettes are not causing the dim high beam light indicator light to come on
dave


Interesting point, I missed the Morrette component... Aftermarket installed headlights may affect the warranty on the electrical system. Before you scream bloody murder, better make sure those headlights are 100% installed correctly. Hate to see you go through all the hassle, and give them a potentially easy way to make it your fault (assuming it is not).

/bill
bbbradley is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2002, 08:46 AM   #8
DoctorNick
Scooby Guru
 
Member#: 7022
Join Date: May 2001
Vehicle:
heh, DC ITCA are
my rides

Default

The security systems went dead before I installed the morettes. Also Hndatch627 and I installed them. He definatly knew what he was doing. He works with hondas at a local dealership all day and he is definatly not a newbie to the electronics of the scooby.

*new problem.

last night my car didn't start in park. I woud turn the key. I wouldn't hear a starter or anyhting...I would get power to everythng including my stereo but nothing for the engine...no attempt to turn over or anything
I checked power lines etc...
I forced the 4eat into neutral and the car started up.
I let it warm for 30 min...put it in park and turned it off.
From then on it has started in park but I think I have a bad sensor in the car also.


-Neal
DoctorNick is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anyone know how to contact dave @ DMS? josh Brakes, Steering & Suspension 15 05-13-2002 07:12 PM
Anyone know how to contact SOA THEMUSH Warranty Issues & SOA Problems 8 02-08-2002 09:35 AM
Email funtion does not work, how to contact others FlatOutRS New England Impreza Club Forum -- NESIC 3 08-06-2001 08:49 PM
How to contact bell eng... fuel pressure riser kit needed DJIMPREZA Technical Forum Archive 1 05-15-2000 03:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.