Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday August 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2008, 08:21 PM   #1
dwike
Scooby Newbie
 
Member#: 103209
Join Date: Dec 2005
Location: Greenville, SC
Vehicle:
02 STI'd Wagon
Silver

Default 05 tranny is finally in my 02 wagon, but first gear is weird...

Finally got all the parts on Saturday and got the car put back together. I'm not sure how long the tranny had been sitting... The car has a funny sound only in first gear when accellerating. The only thing I can compare it to is the sound of a bad cv joint kind of clicking/clunking...no other gears and it doesn't seem to make any difference whether the wheel is turned or not...any thoughts out there?

Thanks!

Danny
* Registered users of the site do not see these ads.
dwike is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dome Light issue in my 02 wagon CodeBlue Electrical & Lighting 11 05-22-2010 02:52 AM
Sti rear sway bar in my 02 wagon?? army21b Brakes, Steering & Suspension 8 04-05-2010 09:42 PM
05 WRX/STi Seats In My 02 LGT MOLIVA Legacy Forum 3 11-29-2008 12:16 AM
Help, first gear makes weird noise but works fine? WRmotoX Transmission (AT/MT) & Driveline 2 10-14-2005 09:18 AM
What is this in my fuel return line, and why is it there...argg munkis Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 5 07-19-2004 07:21 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.