Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday October 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2008, 05:25 PM   #1
VermillionX
Scooby Newbie
 
Member#: 160122
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Williamsport Pa
Vehicle:
2005 STi
376/376tq

Default Need some help.

Ok guys I need your help my car last night was sputtering on the way home and then today it will just not start. All it does in jet turn
over. A friend told me to change the plugs and wired so I did to no avail. Can you guys help please.
* Registered users of the site do not see these ads.
VermillionX is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2008, 05:30 PM   #2
Schniz
Scooby Newbie
 
Member#: 158349
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Nashua, NH
Default

put gas in the car
Schniz is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2008, 06:22 PM   #3
Chino Bling
Scooby Specialist
 
Member#: 129743
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: DFW
Vehicle:
2009 335i
Jet Black

Default

any cel codes?
Chino Bling is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2008, 06:48 PM   #4
VermillionX
Scooby Newbie
 
Member#: 160122
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Williamsport Pa
Vehicle:
2005 STi
376/376tq

Default

No cels but there is a yellow light that is on in the lower left hand of the dash.
VermillionX is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2008, 07:00 PM   #5
Schniz
Scooby Newbie
 
Member#: 158349
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Nashua, NH
Default

low gas light

still sticking with that
Schniz is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 01:51 PM   #6
growling_boxer
Scooby Specialist
 
Member#: 165744
Join Date: Dec 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Eastern PA
Vehicle:
2000 LGT
2007 STi

Default

have you checked your air filter since we got back from that dusty rallyX?
growling_boxer is online now   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 03:03 PM   #7
Chino Bling
Scooby Specialist
 
Member#: 129743
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: TXIC
Location: DFW
Vehicle:
2009 335i
Jet Black

Default

Quote:
Originally Posted by Schniz View Post
put gas in the car
Quote:
Originally Posted by VermillionX View Post
No cels but there is a yellow light that is on in the lower left hand of the dash.
Quote:
Originally Posted by Schniz View Post
low gas light

still sticking with that
good call Schniz.
Chino Bling is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 03:57 PM   #8
VermillionX
Scooby Newbie
 
Member#: 160122
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: Tri-State
Location: Williamsport Pa
Vehicle:
2005 STi
376/376tq

Default

I say you guys are no fun. I started this as an April fools joke and nobody bit the hook. Oh well. To let yall know the car is running just fine.
VermillionX is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 04:03 PM   #9
Schniz
Scooby Newbie
 
Member#: 158349
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Nashua, NH
Default

nyuck nyuck nyuck
Schniz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anyone have a pioneer avic u310bt need some help cosanostra Car Audio, Video & Security 5 06-04-2010 12:20 PM
New WRX and need some help on some mods 02WRXguy Texas Impreza Club Forum -- TXIC 19 07-16-2002 11:49 PM
Need some help choosing some upgrades FlaaB Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 06-04-2002 12:00 PM
Possible Impreza purchase, have some ?'s, need some help. STi2001 Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 4 10-14-2001 11:10 PM
I need some help and some answers coloradobound Normally Aspirated Powertrain 3 02-23-2001 02:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.