Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday March 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2008, 11:18 AM   #1
ajshades
Scooby Specialist
 
Member#: 160255
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: TXIC
Location: Austin, Tx
Vehicle:
06 STI OBP
05 WRX WRB

Default Buzz/Slight Rattle after TBE installed

Ever since I installed my TBE I get this slight buzz/slight rattle around 3k. Its not very loud but I can tell its there.

The exhaust is very secure so my only guess that it might be the cat/shield around the uppipe.

Any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
ajshades is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 12:06 PM   #2
Glick
Scooby Newbie
 
Member#: 174962
Join Date: Mar 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Elizabethtown, PA
Vehicle:
2000 Impreza 2.5RS
Blue Ridge Pearl

Default

What exhaust did you install? A friend of mine installed a Megan Racing exhaust and there is a rattle from the resonator.
Glick is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 12:20 PM   #3
ajshades
Scooby Specialist
 
Member#: 160255
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: TXIC
Location: Austin, Tx
Vehicle:
06 STI OBP
05 WRX WRB

Default

it was a erz TBE. I hope I can get rid of it, not a huge deal but its annoying.
ajshades is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rattling after Strut install? MorallyBass Brakes, Steering & Suspension 7 02-24-2013 06:09 PM
slight problem after amp install spd_dmn88 Car Audio, Video & Security 7 11-06-2009 10:16 AM
Rattle after DP install (Video) djburn1200 Texas Impreza Club Forum -- TXIC 8 05-10-2008 06:59 PM
Heat shield re-install after TBE install necessary? perret318 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 06-11-2004 06:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.