Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2008, 04:42 PM   #1
hybrid gti 2
Scooby Guru
 
Member#: 67004
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: (818) 200k+ ej205 ppg 5mt
Vehicle:
02 vf30 pnp wagon
silver and cf

Have a Nice Day? HKS bov not performing normally.

ok I thought it was my imagination. Yet I started to notice the bov fails to operate unless I hit full boost. Then it wont always work idther. Do you have any suggestions on cleaning and lube. I have never taken it a part yet. Any suggested interval of this service to it?

Pics? Directions?

thanx
* Registered users of the site do not see these ads.
hybrid gti 2 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2008, 05:30 PM   #2
ever
Scooby Newbie
 
Member#: 61093
Join Date: May 2004
Location: California
Vehicle:
2002 Subaru WRX
Silver

Default

Sound so familar. Mine went out after 4 years of use. It started to only go off at full boost. Then it just stopped working period., almost like it seized up. I tried adjusting the BOV that did not work for me. I believe its time for a new one. I tried to see if HKS would rebuild it or sell me part to rebuild myself but no luck on my end. I just went back to the stock one and noticed I get better gas milage now.
ever is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HKS BOV not working properly??? iversonmoser Newbies & FAQs 25 11-08-2007 05:30 PM
HKS BOV not venting to atmos anymore?? K2Skier Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 1 10-23-2005 10:42 PM
HKS SSQ bov not venting at low boost grandmasterchan Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 1 06-20-2004 11:47 AM
not a normal bov question subiekid Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 07-09-2003 02:50 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.