Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday December 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2008, 06:47 PM   #1
nxttruck2002
Scooby Specialist
 
Member#: 90879
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: TXIC
Location: Houston, Texas
Default Evaporation of coolant?

Is this normal? Will it clog any of the passages if the white flakes off?
'06 STI
20k miles, only added a little distilled water to top it off.


* Registered users of the site do not see these ads.
nxttruck2002 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 07:39 PM   #2
prometheum
Scooby Specialist
 
Member#: 92003
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: International
Location: Tatooine
Vehicle:
04 bicycle!

Default

normal
prometheum is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2008, 01:26 AM   #3
nxttruck2002
Scooby Specialist
 
Member#: 90879
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: TXIC
Location: Houston, Texas
Default

Anyone else?
nxttruck2002 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2008, 11:05 PM   #4
The_Prodigy
Scooby Newbie
 
Member#: 116467
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: N.Andover, MA
Vehicle:
2004 STi
WRB

Default

If you are talking about the white-powder-looking-stuff on the hose, mine has that too, my friend's 04sti has that too, another friend's 08 WRX has that too and most of the Toyota that I worked on have that too. It's normal.
The_Prodigy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why is my coolant not using all 7.4 quarts of coolant? jt0thevizzle Service & Maintenance 2 05-09-2009 03:12 AM
93 Legacy Wagon lots of coolant coming out of the tail pipe all over my driveway cky211 Normally Aspirated Powertrain 7 09-18-2008 05:42 PM
sound of coolant flowing in engine niftybee Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 12 01-17-2003 09:23 AM
what kind of coolant do you guys use topher Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 07-06-2002 06:32 PM
Coolant flush - where to dispose of coolant? BoomerRS New England Impreza Club Forum -- NESIC 28 09-07-2001 01:11 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.