Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday December 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-14-2008, 11:52 PM   #1
Venividivichi
Scooby Newbie
 
Member#: 176793
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2009 pontiac G8
black

Default boost gauge install question

i bought a red racer defi boost gauge and it refuses to read the right boost, or read any vacuum. im unsure if i tapped the wrong line as i have tapped 2 different ones and i used the accessport to read my boost. everything appears to be working according to the accessport but the boost gauge never goes above 11ish and never ever has read any vacuum pressure.
any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
Venividivichi is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2008, 11:58 PM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

So where exactly are you tapping for the gauge sensor? To get proper readings you need a direct manifold connection, the best place to get this is the vacuum line to the factory bypass valve.
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 02:37 AM   #3
Venividivichi
Scooby Newbie
 
Member#: 176793
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2009 pontiac G8
black

Default

oh i used the vacuum lines off the boost control unit
Venividivichi is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 02:50 AM   #4
Venividivichi
Scooby Newbie
 
Member#: 176793
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
2009 pontiac G8
black

Default

yeah i tapped the wrong line...stupid install instructions
Venividivichi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boost gauge install question ScubieTheFierce Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 5 03-24-2003 06:14 PM
OEM boost gauge install - question WRXVII Service & Maintenance 6 12-08-2002 04:51 PM
Another boost gauge install question FastRedWrx Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 5 01-14-2002 06:52 PM
Boost gauge install question Tex-WReX Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 15 06-07-2001 01:42 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.