Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday October 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2008, 04:16 AM   #1
codemunky
Scooby Guru
 
Member#: 1804
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: SCIC
Location: Irvine
Question Horn stopped working

My horn stopped working and I can't figure it out. I have a Fiam trumpet horn type run by a compressor. I checked the fuses and relay, and they seem to be alright. All connectors seem alright. Whenever I press the horn, I hear an electronic click in the fuse box.

I had a clutch changed recently, which meant that they took out the top mount intercooler and transmission. But I seriously doubt that it had something to do with it.

Here are pics:







Thanks for looking.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by codemunky; 06-17-2008 at 05:05 AM.
codemunky is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2008, 08:45 AM   #2
Micky
Scooby Newbie
 
Member#: 89757
Join Date: Jun 2005
Chapter/Region: International
Location: Chiba, Japan
Vehicle:
2004 Impreza STI
Black & dirty

Default

Hold on, I'll get my multimeter across those connections for you......
Micky is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2008, 09:18 AM   #3
fusionchicken
Scooby Specialist
 
Member#: 123777
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SCIC
Location: socal
Default

er i was gonna say clock spring and ask you if your airbag light is on...but i fail
fusionchicken is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2008, 10:08 AM   #4
vision.dynamix
Scooby Guru
 
Member#: 139955
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2015 Subaru STI
Black, like my soul.

Default

Over the winter, the compressor on my air horn seized. See if you have +12V across the connections at the compressor with the horn button pressed..if you do its the compressor, if you dont, check your fuses and relays and stuff.
vision.dynamix is online now   Reply With Quote
Old 06-17-2008, 10:44 AM   #5
blusube03
Scooby Newbie
 
Member#: 104315
Join Date: Jan 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: uhhhhh.... da street
Vehicle:
03 sti conversion
to be announced.....

Default

check ure compressor...
blusube03 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2008, 11:31 AM   #6
codemunky
Scooby Guru
 
Member#: 1804
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: SCIC
Location: Irvine
Default

Yeah, I'm thinking it's the compressor. I've had it for a while. Even if it wasn't, compressors are cheap.

Thanks!
codemunky is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Supertones stopped working... But the horns still work. What gives? RP31 Electrical & Lighting 5 11-23-2007 10:13 PM
Weirdness. Horn stopped working, then worked again.... Siper2 General Community 16 11-25-2005 11:45 AM
Hella Tone Horns stopped working Tuned Electrical & Lighting 7 09-18-2004 06:56 PM
horn stopped working jagermeisterjim Electrical & Lighting 4 08-02-2003 07:20 PM
My Alarm Horn Stopped Working pistoffjstr Car Audio, Video & Security 9 03-16-2003 01:13 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.