Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday September 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2008, 09:23 AM   #1
ss4ivan
Scooby Newbie
 
Member#: 133977
Join Date: Dec 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: NoVA
Vehicle:
2004 wrx
Aspen White

Default flashed with anti-theft mode, lost accessport

I live in virginia, took a trip out to utah to visit relatives. Left my 04 wrx in the commuter lot so i did a realtime flash with the anti-theft mode map on top of my permanent stage 1 93 oct. map. Put the accessport in my checked luggage. I arrived in utah and my luggage didnt arrive. So now my baggage may be lost. I still have a couple more days before they claim it lost, but If they dont find it I have no accessport to reflash my ecu and my car is stuck in the commuter lot at the airport. Is there any way to reset the ecu to get rid of the realtime flash? Or maybe any way to unmarry the accessport without the actual device? Or am I screwed and now have to buy a new ecu for my car?
* Registered users of the site do not see these ads.
ss4ivan is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2008, 09:53 AM   #2
legacy_etu
Scooby Newbie
 
Member#: 35985
Join Date: Apr 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: RI
Vehicle:
05 Legacy GT Wagon
G37xS

Default

Disconnect the battery and pump the brakes. This will clear your realtime anti-theft map and you will revert to your base map.

That will solve your immediate problem, now if your AP is truly lost then you'll either need to send the ECU back to COBB to get it unmarried or have an Opensource map flashed over your existing tune.
legacy_etu is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2008, 06:21 PM   #3
AeolusWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 120949
Join Date: Jul 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: NY
Vehicle:
2005 Impreza WRX
Silver

Default

And don't forget to make the lost luggage claim for an additional $595 to cover the cost of the AP! Damn airlines can't get anything straight! Thats especially frustrating since you have to pay to check the bag . . . . then they go lose it!
AeolusWRX is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2008, 06:11 PM   #4
ss4ivan
Scooby Newbie
 
Member#: 133977
Join Date: Dec 2006
Chapter/Region: MAIC
Location: NoVA
Vehicle:
2004 wrx
Aspen White

Default

Well, 4 days later and they finally found my bag and got it delivered to me. Big weight off my shoulders... whew! Thanks for all your help guys. I really appreciate it.
ss4ivan is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2008, 10:35 PM   #5
ProdriveDreams
Scooby Specialist
 
Member#: 146819
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston / Ipswich, MA
Vehicle:
'02 WRB VF-39'd WRX
W/06 STi Drivetrain swap

Default

glad to hear it! now if only UPS would find my rear diff!
ProdriveDreams is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having issues with Stock Anti-Theft/Alarm lackofhp Car Audio, Video & Security 3 05-31-2007 01:56 AM
Car won't stay running with Anti-theft B map MarkRx AccessPort 17 01-25-2007 02:19 PM
Utec anti theft mode flakey PortlandWRX Engine Management & Tuning 7 05-08-2006 09:32 AM
Flashing Anti-theft map question chlnOrSlpn? AccessPort 2 03-17-2006 02:04 AM
Anyone use the anti-theft mode on the Accesport? con40 Car Audio, Video & Security 6 12-19-2004 12:36 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.