Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday November 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-04-2008, 02:13 AM   #1
scoobydrivin219
Scooby Newbie
 
Member#: 66719
Join Date: Jul 2004
Default my car is dead...

ok, so my car just keeps dying. tested the battery, its good, tested the alternator, it's good. think it might be an electrical thing but not sure what. have a remote started and alarm on, have had them on for a while now, but not sure where it's running to so can't unplug it to see if that's the actual problem, never did this before. car will sit for a while then start right up and run fine, but eventually always dies again and is down for a WHILE. occasionally, stepping on the brakes makes the radio turn off then back on. the lights dim if I have the wipers on, no interior lights at all, can't run the ac cause the car will definitely die. I know it's electrical, just can't figure it the hell out. Any suggestions?
* Registered users of the site do not see these ads.
scoobydrivin219 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2008, 03:37 AM   #2
ProdriveDreams
Scooby Specialist
 
Member#: 146819
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston / Ipswich, MA
Vehicle:
'02 WRB VF-39'd WRX
W/06 STi Drivetrain swap

Default

what did you do to check the battery?
what did you do to check the alternator?
I am almost positive this is a bad alternator problem. Or an extreme case of corrosion.
ProdriveDreams is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think my car is dead, jim. ctwrxwagon General Community 2 01-08-2004 01:58 PM
My car is dead luvmyrs Tri-State Area Forum 21 11-11-2003 03:25 AM
Emergency my car is dead!!! josh woodall Electrical & Lighting 5 10-11-2003 09:12 AM
my car is dead wrx_in_efx Texas Impreza Club Forum -- TXIC 8 11-16-2001 11:45 AM
My car is dead! help jjimpreza North West Impreza Club Forum -- NWIC 10 11-07-2001 11:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.