Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday April 21, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2008, 04:05 PM   #1
khizzle
Scooby Newbie
 
Member#: 141768
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: BAIC
Location: California
Vehicle:
2007 WRX
CGM

Default Passenger headlight turns off after CAI install

I have an HID kit on my 07 WRX and it's been working fine since when I bought it probably 4 months ago. Then I installed my CAI the other day and now when I have my lights on, while the car is moving it'll stay on for a little while, then turn off. But my drivers side is fine. Then I tested it parked at home and with the car just sitting there the lights are fine. I checked all the connections and everything seems to be okay. Could the CAI have caused this problem? Or is the bulb going bad and it's just a coincidence?
* Registered users of the site do not see these ads.
khizzle is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 04:53 PM   #2
stixtasy12
Scooby Specialist
 
Member#: 97128
Join Date: Sep 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: Chicago
Vehicle:
08 Legacy Spec B
QSM

Default

I dont see how a cai can affect that
stixtasy12 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 05:14 PM   #3
khizzle
Scooby Newbie
 
Member#: 141768
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: BAIC
Location: California
Vehicle:
2007 WRX
CGM

Default

I just thought it was weird how it happened right after I put the CAI in and maybe for some strange reason it did affect it
khizzle is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 05:15 PM   #4
big16gwrx
Scooby Specialist
 
Member#: 129459
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: MAIC
Default

check to make sure you didnt pull out any of the wires or that the CAI isint putting any pressure on any of he headlight wires....
big16gwrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My lights won't turn off after I turn the car off. need HELP sillyme Newbies & FAQs 8 12-18-2008 08:41 PM
Headlights turn off after i hit a small bump in the road Spy Electrical & Lighting 0 12-10-2007 09:54 PM
radio wont turn off after turbo timer installed TURBOCURT Electrical & Lighting 6 04-06-2007 12:08 PM
cel turns off after 4 starts.. wrXiconZ Service & Maintenance 1 02-12-2006 07:23 AM
Computer keeps turning off after Windows load screen? garface Off-Topic 20 08-27-2002 11:12 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.