Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2008, 11:14 PM   #1
Twiztidunreal
Scooby Specialist
 
Member#: 63249
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: TXIC
Location: HouStoned
Vehicle:
2004 2.5 STI Wagon
GT35R EWG 4EAT

Default Reverse light dont work and CEL's

i notice last night when pulling codes, that
P0958 Backup Lamp Relay Output High
P0957 Backup Lamp Relay Low
P0955 Backup Lamp Relay Open
were all there with the others, so i check my backup lights, and go figure, they dont work.. idk how long they havent work, i never noticed them out till i looked for it... what causes those codes and makes the lights not work??
* Registered users of the site do not see these ads.
Twiztidunreal is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2008, 12:50 PM   #2
Twiztidunreal
Scooby Specialist
 
Member#: 63249
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: TXIC
Location: HouStoned
Vehicle:
2004 2.5 STI Wagon
GT35R EWG 4EAT

Default

bump??
Twiztidunreal is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reverse lights dont turn on MJBrowny21 Transmission (AT/MT) & Driveline 6 03-22-2010 05:25 PM
Shift Lock and Brake Lights Dont Work?? Danny@VIPtuning Service & Maintenance 6 06-30-2009 08:35 PM
Installed new HU and dash lights dont work, help! wrxboy944 Car Audio, Video & Security 10 11-30-2005 07:29 PM
Reverse Lights Dont Turn On - Help michyous Legacy Forum 5 04-16-2005 10:54 PM
Tail lights dont work? ripGTS Factory 2.0L Turbo Powertrain 7 01-21-2002 11:17 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.