Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday September 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-01-2008, 07:28 PM   #1
janikphoto
Scooby Specialist
 
Member#: 10471
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Dallas, TX
Vehicle:
2000 BMW Z3
sold Outback & ForesterXT

Default is nasioc messed up?

this is the only part of the server/forum that I can access. Everything else comes up as a "server error". Is it me, or is it the nasioc server?!?
* Registered users of the site do not see these ads.
janikphoto is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 07:36 PM   #2
surowrxa
Scooby Specialist
 
Member#: 102895
Join Date: Dec 2005
Chapter/Region: MAIC
Location: Pittsburgh
Vehicle:
'12 Forester
'08 Legacy

Default

It's you. No wait...it's the server.

I have found that if I access the site through my browser history it lets me go anywhere after that.
surowrxa is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 08:30 PM   #3
ReubenH
Scooby Specialist
 
Member#: 172522
Join Date: Feb 2008
Chapter/Region: International
Location: Queenstown, New Zealand
Vehicle:
1998 Legacy GTB Ltd.
Black

Default

Just use forum jump down the bottom. It's only the main forum page that's poked. Yes - of course they know about it, and are onto it
ReubenH is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 10:55 PM   #4
CarAids
Scooby Newbie
 
Member#: 185167
Join Date: Jul 2008
Chapter/Region: NWIC
Location: Washington, USA
Default

pretty sure it's fixed. works for me.
CarAids is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2008, 01:06 AM   #5
MkIII
Scooby Newbie
 
Member#: 100637
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland, OR
Vehicle:
2002 Legacy GT
Silver Stone

Default

Ah, so that wasn't just me having issues getting on to this site. Good to know.
MkIII is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Steering is all messed up on my 05 RS rsracer2005 Service & Maintenance 5 01-08-2005 12:01 AM
My Sti is all messed up RonBang Transmission (AT/MT) & Driveline 1 05-11-2004 09:46 PM
This is so messed up soundwave Off-Topic 52 04-15-2004 11:15 AM
My poor car is SOOOOO messed up now! blitzpb Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 14 10-26-2003 02:33 PM
This evo is pretty messed up! Eric SS Off-Topic 24 09-04-2003 11:34 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.