Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-25-2001, 01:06 PM   #1
tcs007
Scooby Specialist
 
Member#: 4103
Join Date: Feb 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Menasha
Vehicle:
2003 WRX Wagon
Reddish

Angry Help! I've got this awful...

I've got this awful grinding noise coming from the rear of my car when I go around corners. 2 weeks ago I installed my solid end links, hd sway bar mounts, & f&r strut bars.
I also have an adjustable rear sway set to 20 mm. And the stock re92's.
The noise just started a day ago.
I stuck my head under there and gave everything a good yank, and it all seems solid.
* Registered users of the site do not see these ads.
tcs007 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2001, 01:45 PM   #2
Subie Gal
GC84Ever
Super Moderator
 
Member#: 301
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: NWIC
Location: WA
Vehicle:
1970 FF-1 & '70 Van
02 WRX/01 RS

Question

stock or aftermarket exhaust?

j.
Subie Gal is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2001, 01:51 PM   #3
bryanw
Scooby Specialist
 
Member#: 807
Join Date: Jan 2000
Location: Greenville, SC
Vehicle:
2002 WRX Wagon
Black

Post

I have the exact same sound that started right after I installed the rear sway bar and mounts too. I was thinking it may be the bar shifting in the busings?

I've ordered the urethane muffler hanglers and am going to see if that makes the sound go away.

If it's the bar, I don't know what else to do to it. Maybe more grease or something. But nobody else has complained about this. Mine has gotten worse and worse and it does it even on mild corners now.
bryanw is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2001, 02:41 PM   #4
tcs007
Scooby Specialist
 
Member#: 4103
Join Date: Feb 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Menasha
Vehicle:
2003 WRX Wagon
Reddish

Post

I did a little bit more driving, and I noticed it only does it around right hand corners. ARRRGGGGHHHHH!
I have the stock exhaust.
It almost sounds like a tire rubbing, but the rest of the suspension is stock.
tcs007 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2001, 03:58 PM   #5
munkis
Scooby Guru
 
Member#: 1847
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: brokenmotorsports.com
Vehicle:
Team Broken: V6 GF
rallyarmor.com

Post

maybe something is rubbing. Did you look for any rub marks? Thats some heavy duty stuff you got back there for the stock suspension...maybe to much.

Sorry I cant help anyfurther, I would have to hear the noise.

Jay McDad
Auto Tech--Lincoln/Mercury/Jaguar
www.hometown.aol.com/impreza25rs2000
munkis is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2001, 07:51 AM   #6
bryanw
Scooby Specialist
 
Member#: 807
Join Date: Jan 2000
Location: Greenville, SC
Vehicle:
2002 WRX Wagon
Black

Post

Hey, I went and put a lot more grease on the sway bar next to the bushings this morning the problem was FIXED. No more scraping sound. The sound was the sway bar shifting in the bushings that come with the Whiteline mounts. I didn't realize how much they shifted, but the scrape marks are there to see: 5 INCHES!!! Yea, 5 inches on both bushings, but only to the inside for whatever reason. But serious, greased the bar up a lot, drove some hard corners, and the scraping sound is gone.
bryanw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So I've got this craving... Turn in Concepts Off-Topic 16 06-21-2006 03:16 PM
So I've got this burning sensation..... DrBuzzad Off-Topic 30 01-17-2005 04:51 PM
I've got this rash.... stockboost Off-Topic 5 07-06-2004 01:10 AM
So I've got this brand new twin-scroll Legacy... shirokuma Legacy Forum 32 05-01-2004 09:30 AM
I've got this Sony MP3 player...Can I connect it to... wrx182 Car Audio, Video & Security 1 12-13-2001 12:45 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.