Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday January 29, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2008, 08:01 PM   #1
2.5rshead
Scooby Newbie
 
Member#: 186692
Join Date: Aug 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Newtown PA
Vehicle:
04 WRX
WRB

Default tail light problems.....help!

wellllll......When my car is on and running, the tail lights dont turn on as dont the license plate lights. Can anyone help me to figure out the problem? oh! btw, the brake lights work when i press the brake pedals and where is the wiring harness for the rear? thanx.
* Registered users of the site do not see these ads.
2.5rshead is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2008, 08:02 PM   #2
2.5rshead
Scooby Newbie
 
Member#: 186692
Join Date: Aug 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Newtown PA
Vehicle:
04 WRX
WRB

Default

its also a 1999 2.5rs with a 2006 2.5i engine
2.5rshead is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2008, 11:58 PM   #3
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

Check all the fuses under the dash and in the panel under the hood.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2008, 12:59 PM   #4
2.5rshead
Scooby Newbie
 
Member#: 186692
Join Date: Aug 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Newtown PA
Vehicle:
04 WRX
WRB

Default did that

i did that and everything looks cool. I just swapped the engine out for a 2006 2.5i engine and i think in the process i might have messed up some wiring. Also, i just found out my horn doesnt work either....wierd.
2.5rshead is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2008, 12:46 PM   #5
mcu81
Scooby Specialist
 
Member#: 5796
Join Date: Apr 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Moonshineville
Vehicle:
2013 BRZ & 2004
WRX

Default

just to chime in here....all lights work now.........big brother found the blown fuse, haha!

-mikey
mcu81 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tail Light Problem?? ZOMBIEWAGON02 Electrical & Lighting 4 03-25-2009 11:07 AM
tail light problem USSR Newbies & FAQs 8 02-09-2008 10:04 PM
help some tail light wiring help ict-wrx Electrical & Lighting 0 07-01-2007 04:23 PM
clear tail light install help ET Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 6 04-09-2001 08:42 PM
('93-'01) clear tail lights install help. ET Impreza Forum 1 04-06-2001 03:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.