Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday November 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2014, 10:09 PM   #1
GR_Sti
Scooby Newbie
 
Member#: 385715
Join Date: Mar 2014
Chapter/Region: MWSOC
Location: Dayton, Ohio
Vehicle:
2011 STI hatchback
Silver

Default fog lights won't work. help!

So my dad picked up a hatchback sti at the auction, so I snagged the fog lights off it for my sedan. I switched the turn signal switch with the one with the fog light switch, got new bulbs, untied and hooked up the connectors to the fog lights, put in new fuses, even got new bulbs for them and for some reason they still won't work. They worked fine on the hatch. Is there something else I'm missing or need to connect in order for them to work? Please help! Thanks in advance!
* Registered users of the site do not see these ads.
GR_Sti is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2014, 10:38 PM   #2
Cougar4
Scooby Specialist
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

Make sure the relay for the fog lights is in place.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.