Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 2, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-17-2008, 10:49 PM   #1
Penguin_02
Scooby Specialist
 
Member#: 180460
Join Date: May 2008
Chapter/Region: SCIC
Location: Los Angeles, CA
Vehicle:
02 WRX
PSM

Default car trouble

i need help fixing this problem.. all four of my cylinders are misfiring, and now my car wont go past 4k RPM. It struggles when my car takes off i dont know what the problem is. anyone have any suggestions?

I was thinking it was my spark plugs bought ngk iridium today. i read that copper works better is that true. think my problem is the spark plugs?
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by Penguin_02; 11-17-2008 at 11:14 PM. Reason: add
Penguin_02 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 12:47 AM   #2
DC16A2
Scooby Specialist
 
Member#: 174357
Join Date: Mar 2008
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
2002 OBS

Default

Please list all mods, and if you did anything before this started?
DC16A2 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 12:55 AM   #3
Penguin_02
Scooby Specialist
 
Member#: 180460
Join Date: May 2008
Chapter/Region: SCIC
Location: Los Angeles, CA
Vehicle:
02 WRX
PSM

Default

it happened after i installed my exhaust but the person i bought it from says that shouldnt of happened. it messed up my air/fuel ratio.

all i got is a turbo back, hks bov, and greddy boost controller.
Penguin_02 is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2008, 12:40 PM   #4
Penguin_02
Scooby Specialist
 
Member#: 180460
Join Date: May 2008
Chapter/Region: SCIC
Location: Los Angeles, CA
Vehicle:
02 WRX
PSM

Default

any body have any idea?
Penguin_02 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 03:01 AM   #5
drdabbles
Scooby Newbie
 
Member#: 110229
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: Manchester, NH
Vehicle:
2004 WRX STi
Java Black

Default

Has your ECU been modified? Tuned/Flashed? Have you plugged in a scan tool? Also, if there's a problem like this, you should probably stop running it...just to prevent any possible lasting damage.
drdabbles is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 08:25 AM   #6
SiGuy
Scooby Newbie
 
Member#: 194735
Join Date: Nov 2008
Chapter/Region: Tri-State
Location: Schwenksville, PA
Vehicle:
2007 Civic Si
Taffeta White

Default

How old are your spark plugs, did you just put them in along with the TBE?
SiGuy is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2008, 07:56 PM   #7
yarrgh
Scooby Specialist
 
Member#: 80465
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: RMIC
Location: Aurora, CO
Vehicle:
2001 2.5RS
Black Diamond Pearl

Default

get a tune.
yarrgh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car troubles......next car??? Danny Boy Off-Topic 13 11-09-2006 04:16 PM
Car trouble!! Plz help :( WRX8U Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 66 08-16-2003 10:28 PM
Car troubles continued yebokmj New England Impreza Club Forum -- NESIC 9 04-10-2003 12:55 AM
Car trouble bad? wilrace Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 04-16-2002 09:53 PM
Car troubles 20mm Hawaii Impreza Club Forum -- HIIC 6 03-23-2002 10:51 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.