Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2008, 02:52 PM   #1
annual
Scooby Newbie
 
Member#: 184300
Join Date: Jul 2008
Default Radiator Temp Plz Help

The temp of my radiator creeps up sitting at idle w/o the a/c on past the 1/2 mark and goes to the bottom of the 3/4th

When the A/C is on driving around or idling it peaks almost all the way to overheating.

The A/C is cold at first then reaches past the 1/2 line and all of a sudden isnt cold and just pushes air and the radiator temp climbs.

My guess is a low radiator fluid.

Motor is pretty much stock with intercooler piping and mishimoto radiator.

Any suggestions?
* Registered users of the site do not see these ads.
annual is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2008, 01:26 AM   #2
xmelanko
Scooby Specialist
 
Member#: 168600
Join Date: Jan 2008
Chapter/Region: SCIC
Location: California
Vehicle:
2003 WRX MidnightBLU
04 STI JBP, 04 WRX Wagon

Default

Thermostat could be messed up. My suggestion
xmelanko is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2008, 05:37 AM   #3
madmax718
Scooby Specialist
 
Member#: 172501
Join Date: Feb 2008
Default

Quote:
Originally Posted by annual View Post

My guess is a low radiator fluid.

Any suggestions?
Don't take this the wrong way, but radiator fluid isn't something that takes more than 1 minute to check, and not worth guessing. The suggestion is, that you should go check (with the engine off and not hot!) and let us know whether the fluid is actually low.
madmax718 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
plz plz plz help, getting real stressed out jakedown Newbies & FAQs 11 01-26-2007 09:16 AM
Noob going to check out 2 cars, plz plz help bainsstatic Newbies & FAQs 17 01-25-2006 11:12 AM
Changing wheels & tires project. Plz Plz help out. ($1000 budget) cinemaster Tire & Wheel 27 03-31-2005 11:15 PM
First Time at track with STI, Horrible, plz plz help!!! Inprogress Proven Power Bragging 25 08-18-2004 10:21 AM
('93-'01) i need help VERY quickly, plz help nomadtw Impreza Forum 7 07-14-2001 04:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.