Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday April 27, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2008, 09:12 PM   #1
97obw
Scooby Newbie
 
Member#: 109426
Join Date: Mar 2006
Chapter/Region: South East
Location: Weddington, NC
Vehicle:
97 OUTBACK
mud brown

Default Flakes in my 05's coolant!

There are metal flakes in my 05' wrx's coolant...has the radiator already corroded?
* Registered users of the site do not see these ads.
97obw is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2008, 09:14 PM   #2
06WRXturbo
Scooby Newbie
 
Member#: 157987
Join Date: Aug 2007
Location: VA
Vehicle:
2006 TR Sedan
black

Default

metal flakes in the coolant? most likely the waterpump.
06WRXturbo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to install 07' STi Deck in my 05' STi? Misanthrope789 Car Audio, Video & Security 11 02-06-2009 11:07 AM
Need to know which ECUs work in my 05' LGT Zeus Legacy Forum 2 11-16-2008 02:03 AM
MY 05' STI cluster in my 02' kills my stereo kscasper13 Interior & Exterior Modification 8 11-15-2007 02:58 PM
I overfilled my coolant in my sti.. is that bad? superstud Newbies & FAQs 37 04-07-2005 10:24 PM
My car is eating coolant and smells like there's a dead cat in my engine bay... SoLo OnE Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 13 09-29-2003 01:35 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.