Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday December 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2008, 04:28 PM   #1
Dooley
Scooby Specialist
 
Member#: 61076
Join Date: May 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Springfield, Virginia
Vehicle:
2005 WRX OBP
TurboXS Up/TB Cobb stg2

Default Weird problem.

So my airbag light has been going on and off for a while and i decided to just let the dealership check the code for me as they are doing the oil change.

The code came out as code 11, airbag control module faulty..but thats not my concern.

My concern is that after the whole oil change and code check, when i drove out of the dealership, I noticed that my Brake and ABS light turns on now when i put the car in reverse. Also, I cannot control how dim, bright the interior lights are anymore, nor turn on/off the headlights and I cant even turn on my high beams.

I went back to the dealership and asked what they had done and they told me all they did was just pull the code.

What is going on?

And anyone know how I would even start/look to solving this problem??
* Registered users of the site do not see these ads.
Dooley is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2008, 05:04 PM   #2
Kilya
Scooby Newbie
 
Member#: 80496
Join Date: Jan 2005
Default

Cant really say but, find out where the airbag control module is located. Maybe one of the techs went looking for stuff and left something unplugged.
Kilya is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2008, 12:01 PM   #3
Dooley
Scooby Specialist
 
Member#: 61076
Join Date: May 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Springfield, Virginia
Vehicle:
2005 WRX OBP
TurboXS Up/TB Cobb stg2

Default

bump.
Dooley is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2008, 03:40 AM   #4
Dooley
Scooby Specialist
 
Member#: 61076
Join Date: May 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: Springfield, Virginia
Vehicle:
2005 WRX OBP
TurboXS Up/TB Cobb stg2

Default

status: car has been in the dealership for 4 days now.. they still cant figure out whats wrong.
Dooley is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2008, 12:54 PM   #5
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

I assume they checked for blown fuses first. After that I would check the grounding for the light switch control. Hopefully when the lighting problem is solved the brake light problem will clear also.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird problem with throtttle sticking WRxednEffect Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 11 01-22-2002 01:49 AM
hmmm weird problem with A/F install Impreza25RS Normally Aspirated Powertrain 3 11-25-2001 10:21 PM
('93-'01) Weird problem when I try to start my car Dobes Impreza Forum 13 09-16-2001 10:49 PM
Any weird problems with the Website? Nick General Forum Archive 41 01-31-2001 11:53 AM
Weird problem, radio wont come on BoomerRS Car Audio, Video & Security 3 08-28-2000 12:30 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.