Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 2, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2008, 08:32 AM   #1
JDMFLCL
Scooby Specialist
 
Member#: 180513
Join Date: May 2008
Chapter/Region: RMIC
Location: Super Eurobeat Vol 193..Denver
Vehicle:
Baby Baby C'mon!
Looka Bomba! 99 JDM GM8

Default wont rev past idle @ high altitude

i have a ej20g wrx swap and when i got to about 9k altitude, id rev, but the engine wouldnt go above idle..i.e. nothing worked.

help? is this spark plugs? coils? its idling so the fuel is working im guessing.
* Registered users of the site do not see these ads.
JDMFLCL is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2008, 09:16 AM   #2
munkis
Scooby Guru
 
Member#: 1847
Join Date: Jul 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: brokenmotorsports.com
Vehicle:
Team Broken: V6 GF
rallyarmor.com

Default

Try disconnecting the battery for 5 or 10 minutes, then beat the snot out of the car so it can relearn the altitude.
munkis is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2008, 11:58 AM   #3
sorrowfulkiller
Scooby Specialist
 
Member#: 170439
Join Date: Jan 2008
Location: Sioux Falls, SD
Vehicle:
I <3 Lamp

Default

Maf sensor unplugged, not connected up correctly or your map sensor is f*cked

sorrowfulkiller is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.