Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Tire & Wheel Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Tire & Wheel

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-22-2008, 05:35 PM   #1
wrx425
Scooby Newbie
 
Member#: 161582
Join Date: Oct 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Issaquah, WA
Vehicle:
2002 WRX
white

Default I have a problem... need input

So guys, everything was fine as i was driving around town in about 6 inches of snow, until i got to my driveway. My CEL has been on, which i dont know is related or not (I figured it would just be my faulty rear 02 sensor). Anyways, when i get to my driveway, I notice that my car is having trouble making it up the slope; it has never done this before. I heard a screeching sound near the rear left wheel so I go and take a look, i notice that my tire/wheel is completely off center. May I also add i have heard a knocking, sound near the back of the car recently, but i thought it was only my exhaust hitting the hanger (previous problem). I figured it was due to all the grooves in the road from car's tire chains.

C/N: Car can't make it up driveway, notice back tire is completely out of place, am i screwed?

What is wrong here?



May have found the problem...

* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by wrx425; 12-22-2008 at 06:34 PM.
wrx425 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 03:34 AM   #2
MonsterGC
Scooby Newbie
 
Member#: 184090
Join Date: Jul 2008
Chapter/Region: BAIC
Vehicle:
2000 Subaru Impreza
BRP

Default

is it me or ur control arm looks a lil bent?
MonsterGC is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 04:22 AM   #3
TheBaran06
Scooby Newbie
 
Member#: 198216
Join Date: Dec 2008
Chapter/Region: MWSOC
Location: Lake St. Louis, MO
Vehicle:
2008 Infiniti G37S
2004 GSX-R600

Default

I think you used a little too much lube last time you replaced those
TheBaran06 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2008, 09:10 AM   #4
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK Houston
we have an Uncle

Default

i think your car is telling you that it is dying and you need to stop driving it until you fix it

you seem to have multiple issues
Uncle Scotty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air conditioner problems, need input kenlee Factory 2.5L Turbo Powertrain 5 05-29-2009 02:17 AM
Having car problem. Need input today if possible BigBossSTI North West Impreza Club Forum -- NWIC 21 12-03-2007 06:06 PM
Stromung midpipe to gasket sealing problems, need input. phong Factory 2.0L Turbo Powertrain 12 10-16-2004 06:45 PM
having comp problems need help?? waitandbleed92 Off-Topic 2 09-18-2003 10:56 PM
Anyone else have this problem?? need help nateconnella North West Impreza Club Forum -- NWIC 18 02-26-2003 10:49 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.