Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 1, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2009, 10:33 AM   #1
thr_wedge
Scooby Newbie
 
Member#: 164270
Join Date: Nov 2007
Default CEL bad fuel injector but now good

2005 Legacy GT 5MT, original owner, 50k miles. Yellow top, side feed injectors.

I had a CEL and rough idle for the past few months. P0301. Was meaning to change the plugs anyways so swapped out the plugs, still got the code so I swapped injectors between cyl 1 and cyl 2.

I wiped off the injectors, and after much swearing finally got them back in.

Turn the car back on and it is purring like a kitten. Use a screwdriver to listen to the injectors and all are firing at the same rate. Idle is around 700 RPM at idle. Nothing rough.

Obviously they are already back in and working fine, but what is the easy way to reinstall these injectors?
* Registered users of the site do not see these ads.
thr_wedge is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 01-02-2009, 02:33 PM   #2
yarrgh
Scooby Specialist
 
Member#: 80465
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: RMIC
Location: Aurora, CO
Vehicle:
2001 2.5RS
Black Diamond Pearl

Default

why would you want to reinstall them? they're working fine.
yarrgh is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 02:36 PM   #3
thr_wedge
Scooby Newbie
 
Member#: 164270
Join Date: Nov 2007
Default

I don't want to reinstall these injectors, I want to know if there is an easier way for re-installation the next time they crap out on me. Sorry should have been more clear.
thr_wedge is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Stumped new engine/ sluggish acceleration, lean cel/ bad air/fuel ration Boxer4h Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 8 05-14-2010 05:39 PM
CEL Code Fuel Injector - Abnormal Output Saetern 'Old School' Subaru Forum 2 12-01-2008 10:58 AM
I used to pull a P420 cel... but now i pull TWO!!!??? opious Normally Aspirated Powertrain 2 02-06-2008 01:58 PM
Fuel injector replaced. Car smells like fuel. Bad? Siper2 Normally Aspirated Powertrain 5 12-21-2004 12:08 AM
bad mileage, getting worse...now a cel! Dick Fitzwell Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 32 09-08-2003 03:44 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.