Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2009, 08:16 PM   #1
Rabid_Machina
Scooby Specialist
 
Member#: 167278
Join Date: Dec 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Olympia
Vehicle:
2004 WRX
PSM

Default front parking lamps dont work after H.I.D. install

i installed oem sti hid lamps on my wrx w/the lightwerks harness everything works except the corner/parking lamps up front.

drl disabled from behind glovebox, connectors cleaned(assemblies are in great condition, little cleaning needed just dust) and snapped in all the way, no blown fuses, new bulbs courtesy of prodriven rex.

is there something i could probably be missing?
* Registered users of the site do not see these ads.
Rabid_Machina is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 08:33 PM   #2
Horkus
Scooby Newbie
 
Member#: 112667
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: VIC
Location: Coquitlam
Vehicle:
2002 WRX wagon
WRB

Default

They probably miss wired the harness area.
DMM the parking light wire and see if there is 12V. If no, then try re activate your DRL and see if it comes back up.
Horkus is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2009, 08:38 PM   #3
Rabid_Machina
Scooby Specialist
 
Member#: 167278
Join Date: Dec 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Olympia
Vehicle:
2004 WRX
PSM

Default

im using the stock connector for the turn signal and parking lamps, this and high beams are the only connectors that are compatible. harness has nothing to do with those lights they are strictly for the driving lamps and ballast.
Rabid_Machina is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2009, 12:34 AM   #4
Rabid_Machina
Scooby Specialist
 
Member#: 167278
Join Date: Dec 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Olympia
Vehicle:
2004 WRX
PSM

Default

figured it out, hahaha should of checked which direction i put the led bulbs in. thanks for responding though, i appreciate it.

this thread can now be closed, moved or deleted. thanks.
Rabid_Machina is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
turn singnals dont work after wheel install Bug_eye_mobster Interior & Exterior Modification 9 03-04-2010 02:43 AM
Driver Door lock dont work after new alarm install hoyin Car Audio, Video & Security 13 01-18-2007 03:08 PM
Dash Lights dont work after installing new stereo, help!! wrxboy944 Electrical & Lighting 2 07-30-2005 07:29 AM
HIDs dont work after FMIC install b0dh1 Electrical & Lighting 6 01-11-2005 02:12 PM
Please help! Brakes dont work after spring install cvcsmkr Brakes, Steering & Suspension 4 01-19-2002 03:05 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.