Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday September 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2009, 03:33 AM   #1
jonjonkills101
Scooby Specialist
 
Member#: 121721
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: San Diego
Vehicle:
2012 WRX Hatch
DGM

Default alignment question for the alignment gurus...

searched up and couldn't find any solid answers. my question is, for people running -2 or more negative camber all around, did you have problems getting 0 toe all around? i never drifted into a curb or anything like that would throw it off...this will be my second attempt at an alignment, and will be getting it at a motor-sport/performance-based shop this time.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by jonjonkills101; 01-18-2009 at 04:54 AM.
jonjonkills101 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2009, 09:13 AM   #2
Daishi00
Scooby Guru
 
Member#: 78952
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: MAIC
Location: BSG junkie
Vehicle:
2005 WRX
CGM

Default

No issue's getting 0 toe. If you can't then you either have something bent or the shop you're using doesn't know what they're doing (or they're lazy).
Daishi00 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2009, 12:57 PM   #3
twizzstyle
Scooby Guru
 
Member#: 18941
Join Date: May 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Kenmore, Washington
Vehicle:
2005 Lotus Elise
Orange

Default

I'm around -2.5 deg up front, 0.00 toe.
twizzstyle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question for the networking gurus? purd002 Off-Topic 8 08-17-2004 11:48 PM
Question for the networking gurus mejifair Off-Topic 10 08-09-2004 10:29 AM
Question for the Microsoft Gurus SLKWrx Off-Topic 2 10-20-2003 12:32 PM
Question for the Sube Gurus newbie1 Subaru Conversions 3 09-22-2003 04:17 PM
XP question for the computer gurus enewtabie Off-Topic 9 09-15-2003 09:33 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.