Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2009, 12:58 PM   #1
Marillion
Scooby Newbie
 
Member#: 71246
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: South East
Location: Matthews, NC
Vehicle:
2014 Legacy 3.6
Gray

Default 08 Factory Navi Day/Night mode doesn't work.

I'm having a little trouble with the stock Navigation unit. When I put the Map into 'Auto' for the Day/Night illumination mode it never switches. Just stays on Day (white) all the time. I have to set it to Night to get it to go darker. That white at night it very bright. Any suggestions?
Thanks.
* Registered users of the site do not see these ads.
Marillion is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2009, 10:46 PM   #2
WERM
Scooby Newbie
 
Member#: 92169
Join Date: Jul 2005
Default

Turn your instrument cluster lights off of "Max Bright" using the switch to the left of the steering column.
WERM is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 02:06 PM   #3
Marillion
Scooby Newbie
 
Member#: 71246
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: South East
Location: Matthews, NC
Vehicle:
2014 Legacy 3.6
Gray

Default

Quote:
Originally Posted by WERM View Post
Turn your instrument cluster lights off of "Max Bright" using the switch to the left of the steering column.
Really, OK I'll try that. Thanks!
Marillion is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed Pioneer Avic Z3 in my '08, now factory sub doesn't work.. p2adan Car Audio, Video & Security 2 04-02-2010 05:13 PM
08 Factory navi DVD playback while moving. Marillion Car Audio, Video & Security 2 01-31-2009 02:35 PM
Heat Fan works then doesn't work (50%-50%) 98 Impreza OB Jutboy Electrical & Lighting 0 12-07-2007 01:11 AM
Day/Night Mode for the Nav Screen + DRLs turboBB Tribeca Forum 6 12-27-2006 05:12 PM
('93-'01) cabin fan works then doesn't work walt mazar Impreza Forum 1 08-13-2003 10:20 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.