Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 26, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Pre-2002 Factory Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 03-16-2009, 09:37 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 130225
Join Date: Oct 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
01 BRP Ej205 vf39
270whp 265wtq

Default swapped fuel pumps

i swapped my 01 rs pump out for a wrx. when i installed it the lid on the sending unit didnt seem to sit flush anymore i figured it was from the pump. the filter on the end is twice as big as my RS. seems like the rear 3 bolts are being held up just a little.
i tightened it down anyway. my connections were made and i reattached the float.
just curious if anyone else ran into this? the lid not sitting flush when installing a wrx fuel pump?
* Registered users of the site do not see these ads.
tscott915 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fuel Pump not coming on... SikSilvrSuby Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 8 08-17-2010 07:27 PM
EJ20g swap - fuel pump question! bl_easy Pre-2002 Factory Turbo Powertrain 5 02-05-2010 01:20 AM
STi S202 swap, fuel pump running, car off. FJP Subaru Conversions 19 12-23-2003 08:39 PM
Fuel Pump Swap StevieD Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 03-28-2002 10:47 PM
Fuel pump swap silver_rs Canada Region Forum 2 07-24-2001 12:31 AM

All times are GMT -4. The time now is 09:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.