Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.5L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2009, 03:50 AM   #1
naSTi wagon
Scooby Newbie
 
Member#: 200980
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: RMIC
Location: Durango
Vehicle:
2006 wrx wagon
grey

Default Starter problem after clutch install

So i have a crazy problem i just replaced my clutch and got everything back together when i reconnected the battery the starter started spinning without the key in the ignition and without actually engaging the flywheel is it just a short or a more serious problem
* Registered users of the site do not see these ads.
naSTi wagon is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2009, 10:10 AM   #2
elevenpoint7five
Scooby Specialist
 
Member#: 187798
Join Date: Aug 2008
Chapter/Region: MWSOC
Location: Elk Grove Village IL
Vehicle:
04 2 liters of
AWESOME!

Default

the solenoid is in need of a cleaning. if you open it up they can be cleaned. there was another thread describing this in detail about 3 weeks ago.
elevenpoint7five is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2009, 10:15 AM   #3
naSTi wagon
Scooby Newbie
 
Member#: 200980
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: RMIC
Location: Durango
Vehicle:
2006 wrx wagon
grey

Default

oh thanks man i appreciate it
naSTi wagon is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2009, 10:22 AM   #4
elevenpoint7five
Scooby Specialist
 
Member#: 187798
Join Date: Aug 2008
Chapter/Region: MWSOC
Location: Elk Grove Village IL
Vehicle:
04 2 liters of
AWESOME!

Default

elevenpoint7five is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems after clutch install kjsmith2266 Transmission (AT/MT) & Driveline 20 09-01-2009 10:36 AM
Major Problems After Clutch Install FLYBYSTI Factory 2.5L Turbo Powertrain 22 02-15-2008 07:48 AM
Problems after clutch install. Pedal goes to the floor then won't always retract Anhdalai Transmission (AT/MT) & Driveline 11 10-20-2007 10:02 PM
Problems after clutch install Anhdalai North West Impreza Club Forum -- NWIC 8 10-19-2007 11:16 PM
Major Steering Problem After Clutch Install b0dh1 Brakes, Steering & Suspension 25 07-02-2007 01:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.