Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday October 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2002, 12:19 AM   #1
Nesta722
Scooby Newbie
 
Member#: 5297
Join Date: Mar 2001
Location: East Hartford, CT
Vehicle:
1994 Impreza
Brighton - Glacier White

Angry Help!!!

I have tried everything!!! I have a 94 FWD Impreza 5spd. At partial throttle, I get a rocking/hesitation feeling, it usually only happens when I'm lower in an RPM. Things I have already checked are, spark plugs wires - replaced, PCV Valve - replaced, Fuel Filter - replaced. These were all things that were suggested might be the problems, I've also since changed the air filters, had the mass air flow sensor as well as throttle positioning sensor looked at and those both seem to be in good working order. The time I noticed this first happening was after I had my half axles re-packed with grease, and a new caliper put on. The car has about 127k on it, and had a new clutch put in at 110. I'm stuck, anyone have any ideas?!

Matthew
* Registered users of the site do not see these ads.
Nesta722 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2002, 10:24 AM   #2
-=C=-
Scooby Specialist
 
Member#: 7719
Join Date: Jun 2001
Default

Send your post to the NA forum...You'll get a quicker and more technical response.
-=C=- is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.