Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South West Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > South West Impreza Club Forum -- SWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-21-2009, 10:50 AM   #1
SaabaruMike
Scooby Specialist
 
Member#: 113342
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: AZ
Vehicle:
2014 WRX
WRB

Default Fail

* Registered users of the site do not see these ads.
SaabaruMike is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 10:58 AM   #2
TixArmy
Scooby Specialist
 
Member#: 134248
Join Date: Dec 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Ahwatukee, AZ
Vehicle:
2007 STi-Stage2 -RIP
"Desert Sand on White"

Default

^^ Hahaha
TixArmy is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 11:22 AM   #3
AWDshenanigans
Scooby Specialist
 
Member#: 197856
Join Date: Dec 2008
Chapter/Region: SWIC
Location: 'merikuh
Vehicle:
2010 FJ Cruiser
Sandstorm

Default

woww. this is like the "my oil was black when it came out so i ran water through my motor before filling it with oil" thread
AWDshenanigans is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 11:43 AM   #4
kpluiten
Scooby Guru
 
Member#: 120273
Join Date: Jul 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: AZ
Vehicle:
06 WRBWRXWGN
Now with 100% more Spec-C

Default

Wirelessly posted (LG Voyager: Mozilla/4.1 (compatible; MSIE 6.0; ) 400x240 LGE VX10000)

Will this magical NOS fix my car?
kpluiten is online now   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 12:09 PM   #5
SirBrass
Scooby Newbie
 
Member#: 207263
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2013 STi Sedan
Silver

Default

You've GOT to be KIDDING ME! LOL
SirBrass is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 12:16 PM   #6
furryfootstool
Scooby Specialist
 
Member#: 200526
Join Date: Jan 2009
Chapter/Region: SWIC
Location: Queen Creek
Default

i liked the srt4 one about the guy couldn't get his oil drain plug off so he pulled off his oil filter and turned his car on to drain his oil
furryfootstool is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 12:46 PM   #7
Evil Imports
Scooby Guru
 
Member#: 14732
Join Date: Jan 2002
Chapter/Region: SWIC
Location: Global
Vehicle:
+ 13 B8

Default

LoL way to funny
Evil Imports is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 01:26 PM   #8
v8eaterWRX
Scooby Guru
 
Member#: 108547
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: boondock camping
Vehicle:
2013 RAM 2500 4x4
6.7l Cummins

Default

damn proxies wont let me in.... cliff notes?
v8eaterWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 01:34 PM   #9
v8eaterWRX
Scooby Guru
 
Member#: 108547
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: boondock camping
Vehicle:
2013 RAM 2500 4x4
6.7l Cummins

Default

Ah it loaded

That isht is lulz
v8eaterWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 01:40 PM   #10
kpluiten
Scooby Guru
 
Member#: 120273
Join Date: Jul 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: AZ
Vehicle:
06 WRBWRXWGN
Now with 100% more Spec-C

Default

Quote:
Originally Posted by furryfootstool View Post
i liked the srt4 one about the guy couldn't get his oil drain plug off so he pulled off his oil filter and turned his car on to drain his oil
Are you serious?!?


I remember reading one about a kid who made a turbo that was serpentine belt driven (not a supercharger, an old turbo). To increase flow, he welded his own fins on to the compressor wheel with crappy tack welds. I think people calculatated that it was only spinning at a couple thousand RPM.
kpluiten is online now   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 01:51 PM   #11
v8eaterWRX
Scooby Guru
 
Member#: 108547
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: boondock camping
Vehicle:
2013 RAM 2500 4x4
6.7l Cummins

Default

Quote:
Originally Posted by kpluiten View Post
Are you serious?!?


I remember reading one about a kid who made a turbo that was serpentine belt driven (not a supercharger, an old turbo). To increase flow, he welded his own fins on to the compressor wheel with crappy tack welds. I think people calculatated that it was only spinning at a couple thousand RPM.
I posted one of that in teh newb forum a few years ago. Remember the dude here on Nasioc that tried to put a ford superduty turbo on his brand new STi? That isht got closed and deleted after a few days of fun.
v8eaterWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 02:37 PM   #12
TixArmy
Scooby Specialist
 
Member#: 134248
Join Date: Dec 2006
Chapter/Region: SWIC
Location: Ahwatukee, AZ
Vehicle:
2007 STi-Stage2 -RIP
"Desert Sand on White"

Default

Quote:
Originally Posted by v8eaterWRX View Post
damn proxies wont let me in.... cliff notes?

"
Bike won't start after using NOS fuel additive
My bike was running like crap on my way home from work so I stopped at a gas station to get some NOS. I poured in 2 bottles and rode it home. Well I don't think it helped because it ran even worse on the way home and now it won't start. Any ideas?

"
TixArmy is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 04:50 PM   #13
KP
Scooby Guru
 
Member#: 147637
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: International
Location: PM SkimSTI for FREEEEEEEEEEEEE
Vehicle:
HJ's Ask
Hobbs. He knows.

Default

Quote:
Originally Posted by TixArmy View Post
"
Bike won't start after using NOS fuel additive
My bike was running like crap on my way home from work so I stopped at a gas station to get some NOS. I poured in 2 bottles and rode it home. Well I don't think it helped because it ran even worse on the way home and now it won't start. Any ideas?

"
no no no, he actually added the NOS energy drink. even more of a FAIL haha
KP is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 04:52 PM   #14
AWDshenanigans
Scooby Specialist
 
Member#: 197856
Join Date: Dec 2008
Chapter/Region: SWIC
Location: 'merikuh
Vehicle:
2010 FJ Cruiser
Sandstorm

Default

OT is talking about this too. they posted this pic. i lol'd
AWDshenanigans is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 04:55 PM   #15
KP
Scooby Guru
 
Member#: 147637
Join Date: Apr 2007
Chapter/Region: International
Location: PM SkimSTI for FREEEEEEEEEEEEE
Vehicle:
HJ's Ask
Hobbs. He knows.

Default

^bahahahahahhahahahahaha
KP is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 05:23 PM   #16
C-grunt
Scooby Specialist
 
Member#: 152713
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: North Peoria
Vehicle:
2010 G37 Sedan
Gray

Default

Wow.....

I like the one from the VW forum where the guy hooked up a boost gauge to his VR6 and couldnt figure out why it would leave vacuum.
C-grunt is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 08:03 PM   #17
AZMike
Scooby Newbie
 
Member#: 136470
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: Scottsdale Az
Vehicle:
2003 JDM STi swap
World Rally Blue

Default

I copied and pasted this from that thread.. lol

AZMike is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 09:51 PM   #18
dsrttigr
Scooby Newbie
 
Member#: 197420
Join Date: Dec 2008
Chapter/Region: SWIC
Location: Phoenix, AZ
Vehicle:
2008 STi
Lightning Red

Default

Thats funny I laughed so hard my throat hurts now.
dsrttigr is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2009, 10:34 PM   #19
Carreragt2e
Scooby Specialist
 
Member#: 130877
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: MWSOC
Location: Milwaukee
Vehicle:
0702 STI,911tt
Grey,Grey

Default

wow... amazing...
Carreragt2e is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 04:08 AM   #20
Audi20Tdriver
Scooby Newbie
 
Member#: 206040
Join Date: Mar 2009
Location: Carlsbad, CA
Vehicle:
2009 Audi A4 2.0T
APR Stage 1

Default

Quote:
Originally Posted by kpluiten View Post
Are you serious?!?


I remember reading one about a kid who made a turbo that was serpentine belt driven (not a supercharger, an old turbo). To increase flow, he welded his own fins on to the compressor wheel with crappy tack welds. I think people calculatated that it was only spinning at a couple thousand RPM.
I remember seeing some kid on a Honda civic forum about 4 years ago strap a cordless toro leaf blower to his intake to turbo his car.... that was a lol it sounded so funny.. it was still blowing full speed at the red light
Audi20Tdriver is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 12:29 PM   #21
NeedBoost21
Scooby Specialist
 
Member#: 150337
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: SWIC
Location: AZ
Vehicle:
2013 WrX
ISM

Default

^^^ habhaha stupidity is hillarious!! what about the honda guys with the Inter-fooler!! HAHAHAHAHA!!
NeedBoost21 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STI rod failing at 350whp? Turbovan Built Motor Discussion 5 06-04-2010 01:29 PM
SoCal: Morette + DMV Inspection=Fail/No Fail? Midn8Run Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 10 02-06-2005 03:58 AM
SoCal: Morette's + DMV Inspection = Fail/No Fail? Midn8Run Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 2 02-04-2005 07:15 PM
The official "verify this", possibly failing/failed thread. overdose Service & Maintenance 4 12-09-2003 11:43 AM
Withdrawl/Fail or Fail? Soon2bSubbieowner Off-Topic 10 11-20-2003 11:16 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.