Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2009, 11:23 PM   #1
josedwrx
Scooby Newbie
 
Member#: 199988
Join Date: Jan 2009
Location: northern california
Vehicle:
2002 wrb bugeye
vf39 12.6 @110

Default mystery hose

Hey guys, I have an 02 wrx and while taking my blown tranny off, i noticed this hose that was disconnected. Its located on the drivers side on what i think is the tgv sensor (not sure). I looked all around the area to see somewhere where it could possibly be connected, but couldn't find anything. Here's a pic of what it looks like. Thanks

* Registered users of the site do not see these ads.
josedwrx is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2009, 11:58 PM   #2
Unabomber
Big Ron
Moderator
 
Member#: 18062
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: MAIC
Location: I can save you a ton of cash
Vehicle:
on car parts so PM
me b4 j00 buy

Default

That hose is NOT disconnected, it's exactly as it should be.
Unabomber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mysterious hose? cthor Service & Maintenance 9 09-23-2009 01:47 AM
Mystery hose disconnected, rough idle, P0457?? buccilli15 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 02-01-2008 11:23 AM
Mystery Hose Mitsu Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 08-22-2007 01:28 AM
Mysterious hose Ireneusz Subaru Conversions 6 01-15-2005 04:35 PM
Identify this mystery hose cheebus Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 7 03-29-2004 09:57 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.