Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 27, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2009, 01:42 AM   #1
xjohnnyleex
Scooby Newbie
 
Member#: 206480
Join Date: Mar 2009
Default Strange Turn Signal Electrical Issue

Hi everyone. So I recently purchased an 08 STI from a forum member here.

I noticed a very strange electrical issue. When I have the right turn signal on WHILE my head lights are on the blinker blink really fast.

When the headlights are off, the turn blinker blinks at a normal speed.

This ONLY happens when the head lights are on and ONLY on the right side.

Thoughts on how to find the problem?
* Registered users of the site do not see these ads.
xjohnnyleex is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-22-2009, 02:21 AM   #2
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

Check to see if the turn indicator lights light up on the right side while the trouble is occuring. If one of the lights doesn't work check the ground for that light.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 02:18 PM   #3
xjohnnyleex
Scooby Newbie
 
Member#: 206480
Join Date: Mar 2009
Default

Turns out it was a malfunctioning bulb.

It still lit up though. Weird.


Dealer replaced it under warranty. Thanks!
xjohnnyleex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange headlight/turn signal problem Impreza541 Newbies & FAQs 4 09-22-2008 06:35 PM
Strange turn signal gremlin Kraziken Legacy Forum 5 05-25-2007 09:52 AM
Electrical help? 1995 Civic EX - no gauge cluster, turn signals, reverse lights... Dennis ex24 Off-Topic 1 04-24-2006 03:03 PM
electrical experts: i want to do a front turn signal mod, need some help direction Tobey Electrical & Lighting 2 06-06-2003 06:01 PM
Turn Signal Issues borchert Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 12-16-2002 12:24 AM

All times are GMT -4. The time now is 09:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.