Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday May 26, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2009, 01:48 AM   #1
crpwrx
Scooby Specialist
 
Member#: 180710
Join Date: May 2008
Chapter/Region: TXIC
Location: Corpus Christi
Vehicle:
2006 Sti WRB
WFC# 229

Default Sti gauge cluster problems

There is actually no problems with the cluster but after i installed an 04 sti cluster in my 02 wrx my radio stopped working. Has anyone had this problem? I havnt checked the fuse yet so could that be a possibility? Any help would be appreciated. Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
crpwrx is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-22-2009, 02:28 AM   #2
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

I would say either a bad fuse or you pulled a connector loose going to the radio.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 07:57 AM   #3
zeroburnWRX
Scooby Newbie
 
Member#: 209118
Join Date: Apr 2009
Chapter/Region: MAIC
Location: Herndon, VA
Vehicle:
2002 WRX
WRB

Default sti gauge problem

Hey man i just did this mod this weekend, and you have to pull out pin b28( should be yellow with green strip) it is a ground so every time you hook it up it will blow your radio fuse. (15amp fuse it should be). you don't have to cut the wire, i just used a small screw driver and pry it out. and used heat shrink strip on the end of it and then electrical tape for it. if you have any questions shoot me and email on here or at chad.westfall@us.army.mil. mine works perfect after i took that pin out.

Later
zeroburnWRX is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2009, 01:09 PM   #4
crpwrx
Scooby Specialist
 
Member#: 180710
Join Date: May 2008
Chapter/Region: TXIC
Location: Corpus Christi
Vehicle:
2006 Sti WRB
WFC# 229

Default

Damn thanks for the info brother. Gonna do this right now.
crpwrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2005 STI Gauge Cluster Problems! anybody else seen this? Sebaruwrx Electrical & Lighting 1 11-09-2009 04:55 PM
Gauge lighting problem --- > MY00 GC8 with v5/v6 STi gauge cluster Anhdalai Interior & Exterior Modification 1 05-16-2007 01:00 AM
STi Gauge Cluster into a 2002 WRX, fuse problem MTR_Suby02 Newbies & FAQs 2 03-24-2007 09:32 PM
STi gauge cluster in MY02 problem... :( Speedo is off vipernj Interior & Exterior Modification 20 08-03-2006 10:17 AM
Another STI gauge cluster shorting problem thread tallicaguitar88 Electrical & Lighting 2 07-31-2006 02:01 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.