Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2008, 01:28 PM   #1
silvasooby
Scooby Newbie
 
Member#: 173023
Join Date: Feb 2008
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
07 wrx
cystal grey met

Default prosport boost gauge problem

orderd a prosport boost gauge last week...got it this week and put it in yesterday....ran the power from my cig light and ran the wires for the electric sender unit thru the firewall right by the pedals...GAUGE lights come on but NO BOOST!! they give you this little filter they say to put inline with the sender unit. i ran the unit right off my BOV tubing, a lot of people on here said thats the best place! WHY IS THERE NO BOOST READING??

people said on here their sender units were bad and ask the company for a new one...how can i tell? and is there anything im missing? i know the orange and white wires off the harness dont need to be connected? i should be getting boost pressure HELP@!!!!
* Registered users of the site do not see these ads.
silvasooby is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 04:36 PM   #2
skingfreak
Scooby Specialist
 
Member#: 152591
Join Date: Jun 2007
Chapter/Region: MWSOC
Location: Wisconsin
Vehicle:
2010 Jetta TDI Cup
Jet Black

Default

I'm not by my scehmatics right now, but im fairly sure when i hooked mine up i used all the wires. And yes you do use that black wire coming off of the BPV valve. you splice it there and use the provided T fitting.

What color is the gauge lighting up?
skingfreak is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 04:52 PM   #3
magnum2066
Scooby Newbie
 
Member#: 158586
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: MWSOC
Location: North Dakota, USA
Vehicle:
2009 WRX
Pearl White

Default

Double check your wiring, if it still is correct to you contact Prosport as you may need to acquire a new sender unit.
magnum2066 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2008, 12:31 PM   #4
silvasooby
Scooby Newbie
 
Member#: 173023
Join Date: Feb 2008
Chapter/Region: Tri-State
Vehicle:
07 wrx
cystal grey met

Default

i got it....stupid directions really suk...thanks everyone...it works great!!!
silvasooby is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2009, 01:18 PM   #5
ezzzey
Scooby Newbie
 
Member#: 141956
Join Date: Feb 2007
Location: Mississauga, ONT
Vehicle:
2002 Impreza WRX
WRB

Default

Quote:
Originally Posted by silvasooby View Post
i got it....stupid directions really suk...thanks everyone...it works great!!!
\
^^^ dont you love when people ask for help, then once they fix their problem, the only answer you get is

"GOT IT, works great now"


...
ezzzey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
just installed a prosport boost gauge /Boost =16?? stevus Engine Management & Tuning 12 09-15-2010 03:15 AM
Another Prosport boost gauge problem anthony12052 Newbies & FAQs 19 03-13-2010 03:24 PM
FS: NY Prosport Boost Gauge, Turbo XS Manual Boost controller jester696 Engine/Power/Exhaust 3 03-31-2009 08:07 PM
prosport green/white boost gauge problem jclarkwrx Electrical & Lighting 1 09-25-2008 09:26 AM
Prosport premium electric boost gauge problem atlblu Electrical & Lighting 3 04-06-2008 09:47 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.