Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday June 30, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2012, 12:19 PM   #1
nismo_specv
Scooby Newbie
 
Member#: 218738
Join Date: Jul 2009
Default OBD not working

i just bought and 07 STI and got a CEL and tried to read the code and it seems like its not getting power and suggestions?
* Registered users of the site do not see these ads.
nismo_specv is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 03-15-2012, 12:26 PM   #2
nismo_specv
Scooby Newbie
 
Member#: 218738
Join Date: Jul 2009
Default

any ideas please help?
nismo_specv is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2012, 07:55 PM   #3
Cougar4
Scooby Guru
 
Member#: 53443
Join Date: Jan 2004
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2001 LL Bean Outback
Winestone

Default

Check to see if pin 16 of the OBD2 connector has power getting to it. If there is no power there then you need to find out why.
Cougar4 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OBD port not working? 04stidg Electrical & Lighting 3 03-15-2012 12:17 PM
radio not working/keyless entry not working AndyDick Electrical & Lighting 8 08-07-2008 04:04 PM
do not click!! not work safe!! bunot Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 6 10-17-2003 06:24 PM
Headlights: Right - Working, Left - Not working tatical Service & Maintenance 2 12-11-2001 01:31 PM
OT: Some pictures of what I work on when I am not working on my RS. paultg New England Impreza Club Forum -- NESIC 15 07-06-2001 05:48 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.