Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 25, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2009, 12:39 AM   #1
ShaneInHisRoom
Scooby Specialist
 
Member#: 148737
Join Date: May 2007
Chapter/Region: TXIC
Location: Dallas TX
Default Mad dad owners...I need help.

Hey guys, just got the Mad dad 3 gauge set, EGT, BOost, and Oil Temp. They are wired up wrong...does anyone have a wiring diagram for these gauges? Right now I have them tapped into the clock, but everytime I turn on the headlights they turn off.

Also, all 3 sweeps perfectly, but EGT does not read a temperature. Broken sender? Everything is connected, and that's the only possibility I can come up with. Any help?

03 WRX, Oil temp tapped behind turbo, EGT in mani, boost where it should be.
* Registered users of the site do not see these ads.
ShaneInHisRoom is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2009, 09:26 PM   #2
573
Scooby Specialist
 
Member#: 144821
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: MWSOC
Location: Troy, Michigan
Vehicle:
1994 LS1 Miata
2015 white WRX

Default

This: http://forums.nasioc.com/forums/show....php?t=1036365 used in conjunction with the manual the gauges came with should pretty much cover everything.
573 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2009, 08:30 AM   #3
ShaneInHisRoom
Scooby Specialist
 
Member#: 148737
Join Date: May 2007
Chapter/Region: TXIC
Location: Dallas TX
Default

Thanks, got them wired up!
ShaneInHisRoom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any Copyright Attorneys willing to help out a fellow Subie owner?? I need help... Wrinkleboi Tri-State Area Forum 25 02-20-2006 10:30 AM
Small business owners : need help Aaron'z 2.5RS Off-Topic 16 04-03-2004 07:07 PM
Dad wants bling -- Needs help wigglesxjr Off-Topic 17 08-29-2003 07:33 PM
98-01 RS owners, I need help- rubbing issues Takashi Brakes, Steering & Suspension 15 03-21-2003 12:35 AM
OBS / L wagon owners, I need help! peepshow Brakes, Steering & Suspension 4 03-21-2001 02:08 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.