Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday April 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-07-2009, 10:58 PM   #1
2006greywrx
Scooby Newbie
 
Member#: 167598
Join Date: Dec 2007
Default 06 wrx illumination not working

One day i turned my lights on and noticed my lights in my cluster werent on i checked the illumination fuse it has power and the fuse isnt blown i checked the relay and the relay is fine i dont kno if this has a illumination module inside the cluster or where if anyone knows if they can help me out i would really appreciate it and one more thing some A**hole stole my radio and i installed my new radio and noticed that my blower,clock and airbag light is not working is that connected in some way to the headunit if anyone has any info i would appreciate it thanks guys subylove beep beep
* Registered users of the site do not see these ads.
2006greywrx is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:00 PM   #2
06AZREX
Scooby Specialist
 
Member#: 132244
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: NWIC
Location: Everett
Vehicle:
2006 OBP WRX
2006 BMW 325i

Default

Just outta curiousity, sure your dimmers not all the way down?
06AZREX is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:01 PM   #3
2006greywrx
Scooby Newbie
 
Member#: 167598
Join Date: Dec 2007
Default

no i made sure of that i wish it was that lol
2006greywrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
02 wrx ac not working fatcat12345 Service & Maintenance 2 05-22-2009 11:07 PM
06 sti dccd not working nvrenufsti Transmission (AT/MT) & Driveline 9 10-31-2008 01:36 AM
02 wrx speedo not working GTIWRX83 Service & Maintenance 8 02-25-2006 05:27 PM
sony cdx-m630 in my wrx but not working subimp6u08 Car Audio, Video & Security 1 11-27-2002 11:38 PM
WRX ABS not working properly (snow/ice) 1ofeach Warranty Issues & SOA Problems 11 02-02-2002 03:30 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.