Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2009, 04:46 PM   #1
losinspace
Scooby Newbie
 
Member#: 176631
Join Date: Apr 2008
Location: Tempe AZ
Vehicle:
2002 WRX
Black

Default Cruise Control Issue

So, I've searched all over and I can't find a similar situation.
When I bought my 02 WRX it didn't nave a cruise control throttle unit (the unit on the passenger side in the engine bay). It also had an 04 steering wheel and an STi cluster. I bought the CC unit and installed it. Cruise control still didn't work. I took off the steering wheel cover and the CC sub switch wasn't connected, well, they weren't compatible. I bought an 02 CC sub switch and installed it into my 04 wheel. I plugged it in... Still doesn't work. The CC button on the lower dash lights up, I'm not throwing any CEL's nor are there any indicators on the cluster that CC has been activated (don't know if their should be).
Any one have ideas? I've checked some fuses but there aren't any CC fuses to check that I can find. Thanks.
* Registered users of the site do not see these ads.
losinspace is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 09:47 PM   #2
losinspace
Scooby Newbie
 
Member#: 176631
Join Date: Apr 2008
Location: Tempe AZ
Vehicle:
2002 WRX
Black

Default

Also, I put the steering wheel on with out the airbag attached and drove the car... no airbag light appeared or CEL. I thought that there should have been... any ideas?
losinspace is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cruise Control Issues stevepius Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 01-18-2010 12:18 PM
STi Cruise Control issue Engmus Service & Maintenance 10 12-05-2008 04:21 PM
cruise control issues rok_toy Service & Maintenance 5 12-23-2007 06:05 PM
cruise control issues knadsady Newbies & FAQs 0 10-10-2007 12:17 AM
Cruise Control Issues jimithing412 Service & Maintenance 2 12-04-2002 12:36 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.