Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Alaskan Impreza Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > Alaskan Impreza Club Forum -- AKIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2009, 02:01 AM   #1
akeric
Scooby Specialist
 
Member#: 122954
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2006 Evo IX
My car is black not

Angry Yet another speed bump with my builder *Rant*

So I'm running the fuel lines etc and putting my intake manifold and tgvs back together and the damn things aren't fitting...... got sent the wrong tgvs ... ****. Well lets hope this can be resolved quickly. Of course its 10pm so I'll have to make it an early morning.

/end rant
* Registered users of the site do not see these ads.
akeric is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 02:38 AM   #2
Gitkrunk
Scooby Newbie
 
Member#: 214562
Join Date: Jun 2009
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage
Vehicle:
2008 WRX STI

Default

=( that sucks
Gitkrunk is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 06:38 AM   #3
Marlons101
Scooby Specialist
 
Member#: 137569
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: AKIC
Location: East SIDE! of anchorage
Vehicle:
WRX Twinscroll
Dez in yo mouth!

Default

wish ya a better day today eric. I know how that feels getting sent the wrong parts and delaying you more and more...
Marlons101 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 01:37 PM   #4
AK SloPok
Scooby Specialist
 
Member#: 56464
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
12 Ram
White

Default

Wait you got top feeds not side feeds or the lines aren't lined up?
AK SloPok is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 01:43 PM   #5
Marlons101
Scooby Specialist
 
Member#: 137569
Join Date: Jan 2007
Chapter/Region: AKIC
Location: East SIDE! of anchorage
Vehicle:
WRX Twinscroll
Dez in yo mouth!

Default

his tgvs arent fitting? where are they not fitting at? or lining up around?
Marlons101 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 01:51 PM   #6
Mavrik
Scooby Guru
 
Member#: 90347
Join Date: Jul 2005
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage AK
Vehicle:
2013 BRZ & Imp 2.5RS
Yamaha FZ8

Default

Sounds like what happened to Hope and I with her build. She got side feed when she needed top feed. Or the other way around. Either way we didn't get what we needed.
Mavrik is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 02:35 PM   #7
akeric
Scooby Specialist
 
Member#: 122954
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2006 Evo IX
My car is black not

Default

Mine are top feed which is what I needed but they are either wrx or legacy tgvs not 07+ sti tgvs. After talking with grimmspeed and scoobytec I realize that the 07+ Sti has slightly different center holes for mounting the manifold to the tgvs. The ones I received don't line up to my manifold. If I bolt up the outside I can't bolt up the middle holes , if I bolt up the middle I can't line up the outside ones.
akeric is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 11:39 PM   #8
Big-Sexy907
Scooby Specialist
 
Member#: 59057
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: AKIC
Location: Alaska
Vehicle:
2004 Impreza, STi.
Silver

Default

Quote:
Originally Posted by akeric View Post
Mine are top feed which is what I needed but they are either wrx or legacy tgvs not 07+ sti tgvs. After talking with grimmspeed and scoobytec I realize that the 07+ Sti has slightly different center holes for mounting the manifold to the tgvs. The ones I received don't line up to my manifold. If I bolt up the outside I can't bolt up the middle holes , if I bolt up the middle I can't line up the outside ones.

Elongate the holes on your intake manifold. Then you can use the TGV's with no problem. Shouldn't take longer than an hour. The TGV's are the correct ones for your injectors correct?
Big-Sexy907 is online now   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 11:47 PM   #9
Hi-Speed Solutions
Vendor
 
Member#: 143099
Join Date: Mar 2007
Chapter/Region: AKIC
Location: Alaska
Vehicle:
2008 AW STI
Rockin' the hatch!

Default

it's super easy to fix. all you need to do is dremel it out. the LGT guys been doing it for a LONG time, don't see why you can't either. I did it for my STI swap, pretty sure Ralph did it on his, and many many others.
Hi-Speed Solutions is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 12:06 AM   #10
akeric
Scooby Specialist
 
Member#: 122954
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2006 Evo IX
My car is black not

Default

Guy is already sending the new parts on saturday and I have since decided to jettison the ultimate racing gear and refab a new up and downpipe. Not sure how its going to go but we will see. I figured I've already sunk enough money into this that I might as well be happy with the way it turns out. I would not be happy with it the way the ultimate racing stuff is fitting.
akeric is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 10:06 AM   #11
Big-Sexy907
Scooby Specialist
 
Member#: 59057
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: AKIC
Location: Alaska
Vehicle:
2004 Impreza, STi.
Silver

Default

You're getting rid of the UR stuff? Boy, I hope you can fabricate cause that kit's one of the best out, (Besides Full Race).
Big-Sexy907 is online now   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 04:26 PM   #12
akeric
Scooby Specialist
 
Member#: 122954
Join Date: Aug 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage, AK
Vehicle:
2006 Evo IX
My car is black not

Default

Quote:
Originally Posted by Big-Sexy907 View Post
You're getting rid of the UR stuff? Boy, I hope you can fabricate cause that kit's one of the best out, (Besides Full Race).
The ur stuff might be 'modified' to fit where I want it. If you've seen the pictures its just not a good kit for the S256. There is so much room behind the turbo that is being wasted and in the process creating fitment problems. I don't deny their work is top notch, its just not putting the turbo where it needs to be. If I end up not using the pieces it would be great for someone wanted to do a rotated 35 or 30r,.... thats the turbo it was made to work with.
akeric is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 10:49 PM   #13
907bob
Scooby Newbie
 
Member#: 117127
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Location: Anchorage
Vehicle:
2005 sti
Obama Can't Gymkhana

Default

are you gonna offload the rest of your old exhaust anytime soon?
907bob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sorry... yet another speeding ticket question lumbrjackedpcj New England Impreza Club Forum -- NESIC 27 02-11-2008 01:17 PM
Yet another speeding ticket question (NJ) euroteknic Tri-State Area Forum 15 08-18-2007 11:40 AM
Yet Another "what's wrong with my car" Thread mr_yellow Brakes, Steering & Suspension 21 10-06-2006 03:31 PM
Yet Another "what's wrong with my car" thread mr_yellow Newbies & FAQs 10 06-22-2005 04:57 PM
Yet another speeding ticket question??? MomoWRX Tri-State Area Forum 10 04-26-2005 06:51 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.