Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2009, 04:01 PM   #1
subieNOObie420
Scooby Newbie
 
Member#: 213296
Join Date: Jun 2009
Chapter/Region: MWSOC
Location: Kansas
Vehicle:
2006 STI
Black

Question 06 sti cold start idle drop (fp red+alky+++)

Ive been searchin around for reasons why my idle might be dippin down when i come to a stop light...thought it coulda been IACV...if my car had that...so i thought id post a thread up to see some input...there are alot of mods on it..38mm wastegate..fp red...alky..FMIC...ect...it usually is only doin it when its a cold start...and no im not damned retarded...my ac is off..but now that i say that it will be a simple solution just to prove that my IQ is below 50...im kinda hoping its something as simple as a part needin to b cleaned up a lil..but idk..after a few miles of drivin and regular temp is there it seems to go away..but its even dippin down if i let the car warm up a couple minutes before taking off...maybe i just need a retune...but if there is an idle control device...and i can clean it....hook a brother up with the info...
* Registered users of the site do not see these ads.
subieNOObie420 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1500 RPM...high cold start Idle? phasedlife Factory 2.0L Turbo Powertrain 15 07-11-2005 03:23 PM
Cold Start Idle? kodakeos Normally Aspirated Powertrain 3 12-16-2004 09:21 PM
cold-start idle problem neverendingmods Factory 2.0L Turbo Powertrain 7 09-29-2002 11:53 PM
Cold Start Idle? KapaFool Alaskan Impreza Club Forum -- AKIC 7 03-04-2002 01:23 AM
Cold Start Idle goobie Normally Aspirated Powertrain 9 11-02-2001 01:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.