Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday October 6, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2009, 02:51 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 68099
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: South East
Location: Nashville, TN
2000 Impreza RSTI
Blue Ridge Pearl

Cool Fuel gauge misreading after Walbro pump install

Sup guys, I just installed the 255LPH walbro fuel pump step by step as the instructions said without any problems, car drives fine, only thing that bothers me is the fact that the fuel gauge is off, after I installed the pump I filled up and the gauge still says Im at less than half... Any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
sanovichleo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 08-03-2009, 02:52 PM   #2
Scooby Specialist
Member#: 133676
Join Date: Nov 2006
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
2005 WRX
Aspen White


you mighta bent the float arm?
TheNailman is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Walbro pump install turned sour Skoloseven Newbies & FAQs 3 10-10-2008 07:17 PM
fuel starvation after new pump install jlam86 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 22 06-07-2008 06:18 AM
WTB: Walbro Pump Install Kit golf97 Private 'Wanted' Classifieds 16 02-20-2007 06:25 PM
Walbro pump install Imprezav Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 9 07-13-2006 10:24 AM
Fuel Gauge Misreading TheTroys Outback Forum 1 10-17-2004 05:35 AM

All times are GMT -4. The time now is 06:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.