Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2002, 06:36 PM   #1
Murray
Scooby Guru
 
Member#: 11312
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: ghettoville, PA
Vehicle:
2009 Gray
Legacy 2.5i

Default extra wire harness in engine bay

today as i was driving home, my CEL came on, the car was running fine before and after, so i decided to finish my trip home and check it there, so while disconnecting my battery, i noticed a little 2 wire harness hanging near the battery, it comes out of the same loom that the harness for the washer pump harness comes out of, inside the connector was a bunch of grease, so im guessing thah it was not meant to be used for my car.. but im curious as to what it might have gone to?
oh, my car is a 97 Impreza L, 2.2 litre sedan
thanks,
Murray
* Registered users of the site do not see these ads.
Murray is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2002, 07:27 PM   #2
HndaTch627
Scooby Guru
 
Member#: 6551
Join Date: May 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Carol Stream, IL
Vehicle:
'01 GC8 Dinged STM
'09 Concours 14 ABS Black

Default

it's for the rear washer pump on the wagons.

jeremy
HndaTch627 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big black electrical harness in engine bay Ysidro Newbies & FAQs 2 06-17-2009 10:28 PM
Complete 2005 sti wiring harness minus engine harness blkwagon Engine/Power/Exhaust 8 12-04-2008 01:31 PM
Using a 2004 WRX Engine Wiring Harness in a 2002 WRX? Bayley Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 08-31-2007 12:19 AM
cleaning up wires and such in engine bay? skate enjoi Car Care & Detailing 11 02-22-2007 02:02 PM
Extra Plug in engine bay! (by water bottle) HELP! kaos200 General Forum Archive 14 02-14-2001 09:24 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.