Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 13, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-18-2009, 06:20 PM   #1
azn0boi04
Scooby Specialist
 
Member#: 164172
Join Date: Nov 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Covington, WA
Vehicle:
97 OBS EJ20G ZILLA
87 GL

Default ver. 2 wrx swap ej20g into 94 impreza

well i got everything in.. and it runs... EXCEPT it takes like 5 mins to start every time. it cranks strong but i think it has to do something with my fuel pressure regulator. or a vacuum hose. when i took my intake manifold off i lost the hose that goes on my FPR and now my car wont start like it should.

and also if someone can help me with my water temp gauge that would help too... cuz that does not work..and i dont want to drive without that, because i ran my car for about 30 mins idle and the fans didnt turn on... i have a koyo rad.

i used to have this swap in another car, but someone hit me... so im swapping it again, same everything. so i thought my wiring would work. anyways

please give me some insight ... btw stock ecu
* Registered users of the site do not see these ads.
azn0boi04 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2009, 06:22 PM   #2
bluesubby
Scooby Specialist
 
Member#: 80247
Join Date: Jan 2005
Location: socal
Default

pinch the FPR return line and start the car.
bluesubby is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2009, 06:24 PM   #3
azn0boi04
Scooby Specialist
 
Member#: 164172
Join Date: Nov 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Covington, WA
Vehicle:
97 OBS EJ20G ZILLA
87 GL

Default

... what is that going to do... but ill try it...
azn0boi04 is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2009, 07:07 PM   #4
suberdave
NASIOC Supporter
 
Member#: 101865
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: NWIC
Location: Covington, WA
Vehicle:
88 GL-10 STi
silver

Default

i have a few FPR if you think yours is bad.

ill see if i have some time tomorrow, maybe i can stop by if you will be home...

-=Suberdave=-
suberdave is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2009, 04:14 PM   #5
azn0boi04
Scooby Specialist
 
Member#: 164172
Join Date: Nov 2007
Chapter/Region: NWIC
Location: Covington, WA
Vehicle:
97 OBS EJ20G ZILLA
87 GL

Default

hmmmm.....
azn0boi04 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2009, 04:30 PM   #6
Matt Monson
Scooby Guru
 
Member#: 832
Join Date: Jan 2000
Chapter/Region: RMIC
Location: Teh Ghetto Garage, CO
Vehicle:
99 2.5RS, '85 911
'73 914 and 2012 BRZ

Default

Sounds like a coolant temp sensor to me, and if you've fuxored up the wiring for the coolant gauge your problem cuold lie there.
Matt Monson is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2009, 05:25 PM   #7
eg33GC
Scooby Specialist
 
Member#: 206851
Join Date: Mar 2009
Chapter/Region: MWSOC
Vehicle:
99 V4
EJ20K RS

Default

Quote:
Originally Posted by Matt Monson View Post
Sounds like a coolant temp sensor to me, and if you've fuxored up the wiring for the coolant gauge your problem cuold lie there.
the coolant temp guage for the cluster doesn't have any bearings with the ecu though.
eg33GC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to? Bastard JDM EJ20G into 93 Impreza Wagon tuffytwochins Subaru Conversions 6 06-04-2010 11:25 PM
WTB: 2 Front Seatbelt Buckles for 94 Impreza GoldenChild08 Private 'Wanted' Classifieds 1 06-28-2009 04:33 PM
VT: Swapped EJ20G 1998 Subaru Impreza 2.5RS Coupe; Acadia Green my98unicorn Private Vehicle 'For Sale' Classifieds 133 10-24-2008 01:49 AM
HELP! with my JDM 96' ej20 swap into 94 impreza.... lotus2843 Subaru Conversions 4 06-21-2005 04:29 PM
Need help with 92' ej22t swap into 94 impreza ej18 lotus2843 Subaru Conversions 6 01-04-2005 10:54 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.