Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 25, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2010, 11:33 PM   #1
JLW2007RS
Scooby Specialist
 
Member#: 162089
Join Date: Oct 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Marlborough, Massachusetts
Vehicle:
2008 G37S IPL
Black

Default Accessport question and search function fail

New to the accessport thing here and wanted to know if the little grey box connected to the OBD II with a female mini-usb can be removed without effecting the protune. <-- please don't laugh if i am being bluntly stupid, i know it is probably just an adapter, just wanted to make sure

Also i have searched extensively but cannot find the Accessport thread in the gallery with pictures of how people mount them and where. Thank you in advance
* Registered users of the site do not see these ads.
JLW2007RS is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 01-30-2010, 12:05 AM   #2
MyOtherRideIsUrMom
Scooby Newbie
 
Member#: 159636
Join Date: Sep 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: WV
Vehicle:
2007 WRX WRB-18G EWG
2014 Outback LTD ISM

Default

Yeah, you dont have to keep that on there, its just for when you have the accessport connected.
MyOtherRideIsUrMom is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2010, 03:47 AM   #3
ejicon
Scooby Guru
 
Member#: 2452
Join Date: Sep 2000
Chapter/Region: SCIC
Location: Burbank,California, USA
Vehicle:
08 2.5 WRX
WRB Mica

Default

You can buy one of these
http://cgi.ebay.com/Universal-Car-Wi...item3a56647cce

to mount it. I bought one similar to this. It had a weaker AC vent mounting bracket that broke easily. The one in the link looks more durable. Can't expect much for a buck
ejicon is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2010, 10:50 AM   #4
JLW2007RS
Scooby Specialist
 
Member#: 162089
Join Date: Oct 2007
Chapter/Region: NESIC
Location: Marlborough, Massachusetts
Vehicle:
2008 G37S IPL
Black

Default

thanks guys!
JLW2007RS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2008 WRX AccessPort, questions and concerns... FLAME AccessPort 47 01-21-2008 03:35 PM
Search function and google toolbar Full_Clip Off-Topic 2 08-23-2003 12:09 AM
Delivery Question//search function is out jagcars26 STi Forum Archive 2 08-22-2003 12:20 AM
search function question? WRX IS HOT Newbies & FAQs 6 07-05-2003 10:34 AM

All times are GMT -4. The time now is 11:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.