Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday April 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > AccessPort

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2010, 02:45 AM   #1
leeswrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118295
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Vehicle:
05 STI
Blue

Default accessport will not update

I was trying to get the latest update for my V2. and after the preupdate, it will go to update then it says an error has occured. Has anyone else ran into this issue? Thanks.
* Registered users of the site do not see these ads.
leeswrx is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 01:08 PM   #2
leeswrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118295
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Vehicle:
05 STI
Blue

Default

Does anyone from cobb have any idea?
leeswrx is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 05:18 PM   #3
Cobb Tuning
NASIOC Vendor
 
Member#: 4803
Join Date: Mar 2001
Location: Austin, DFW, Portland, SOCAL
Default

Are you able to capture what the error is? Is it giving you an error code? Does it default on the same error everytime? Can you go into the AccessPORT and tell me what the firmware version is? Are you able to connect to your car or manager still?

Travis
COBB Tuning
Cobb Tuning is online now   Reply With Quote
Old 02-03-2010, 02:44 AM   #4
leeswrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118295
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Vehicle:
05 STI
Blue

Default

This is the last portion (what I thought would be helpful) of the error. The current firmware I currently have is V1.2.8.1-7013.

19:33:27: updater files are ready
19:33:27: connecting to device
19:33:27: version= v1.2.8.1-7013
19:33:27: sending updater
19:33:53: booting updater
19:33:53: waiting for reboot
19:33:58: waiting for reboot
19:34:03: waiting for reboot
19:34:08: failed to locate device, retrying...
19:34:11: failed to locate device, retrying...
19:34:14: failed to locate device, retrying...
19:34:17: failed to locate device, retrying...
19:34:20: failed to locate device, retrying...
19:34:24: failed to locate device, retrying...
19:34:27: failed to locate device, retrying...
19:34:30: connecting to device
19:34:30: version= u1.5.3.0-12202
19:34:30: updater is running
19:34:30: checking ap-app.img
19:34:47: FAIL! 6aee48ef3c0c1b420828ae5bd53f49e9 *ap-app.img
19:34:47: queuing ap-app.img
19:34:47: checking ap-data.img
19:35:07: FAIL! 8e415827f3930f636e02e7df8abb9d69 *ap-data.img
19:35:07: queuing ap-data.img
19:35:07: checking nor1.img
19:35:10: OK! 1cc1f45ad1ac9494c062ff971cc30433 *nor1.img
19:35:10: skipping nor1.img
19:35:10: checking rootfs.img
19:35:19: OK! f3144cf9c5a17c06475d2f26d05388e7 *rootfs.img
19:35:19: skipping rootfs.img
19:35:19: attempting filesystem conversion
19:35:24: failed to get status
19:35:24: failed post-update
19:35:24: performing pre-update
19:35:24: failed pre-update
19:35:24: uploading ap-app.img
19:35:24: failed to send ap-app.img
19:35:24: error occurred
leeswrx is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2010, 07:16 PM   #5
leeswrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118295
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Vehicle:
05 STI
Blue

Default

Anyone have a clue? Maybe someone from cobb?
leeswrx is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2010, 06:14 PM   #6
leeswrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118295
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Vehicle:
05 STI
Blue

Default

Anyone??????????????
leeswrx is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 12:57 AM   #7
subysc28
Scooby Specialist
 
Member#: 220036
Join Date: Aug 2009
Chapter/Region: South East
Location: Goose Creek, SC
Vehicle:
2006 STi
WRB

Default

happened to me once before i just stored all my maps to a seperate file and uninstalled all the software and re-installed.. restart and whalaaahh!.. everything was back to normal..
subysc28 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2010, 01:02 AM   #8
leeswrx
Scooby Newbie
 
Member#: 118295
Join Date: Jun 2006
Chapter/Region: AKIC
Vehicle:
05 STI
Blue

Default

Quote:
Originally Posted by subysc28 View Post
happened to me once before i just stored all my maps to a seperate file and uninstalled all the software and re-installed.. restart and whalaaahh!.. everything was back to normal..
I do not have the install disk, is this something I would need or have to order from cobb?
leeswrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
old clamp set will not fit updated roof carrier base kit fragroute Interior & Exterior Modification 7 08-18-2012 04:49 PM
AccessPort v2.0 Update Released mike91401 South West Impreza Club Forum -- SWIC 10 02-08-2007 04:30 PM
AccessPort will not power up v0od0o AccessPort 3 04-28-2006 12:55 AM
Forums will not update !!! Woody643 General Community 1 05-06-2004 09:09 AM
Next gen impreza will not have HID, but japanese models will WRXwannbe General Forum Archive 7 11-13-2000 07:40 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.